Witam. Otóż w CS'ie bindy jakie mam są inne od bindów w config.cfg
Gdzie one się zapisują?
|
|
Witam. Otóż w CS'ie bindy jakie mam są inne od bindów w config.cfg
Gdzie one się zapisują?
Są tam inne bindy właśnie. Nie ma tych, które ustawilem.
Wpisuje w konsoli bind "f9" "deagle;secammo", gram, patrze w config i userconfig i tego tam nie ma.
a działa ci w grze ten bind?
Ten co zrobilem w konsoli? -Tak.
Ale chyba jak raz wpisze ten bind, wyjdzie z gry i po ponownym wejściu w gre będzie ten bind to on sie zapisuje w configu...
Jak wychodze z gry to tego bindu nie ma w configu, ale jak wlacze gre od nowa to caly czas dziala? ;O
Jak nie działa to dopisz do userconfig.cfg to będziesz mial tam i ci dodatkowo się zapisze w config.cfg i nie będziesz musiał co uruchamianie cs'a wpisywać tej komendy
Ale wlasnie co uruchomienie csa dziala bind. Ale nie ma go w usercfg ani w cfg
BTW.
Potrzebuje pliku vstdlib_s.dll .
Gdy wlaczam cs'a wyskakuje mi powiadomienie ze cos zle jest z tym. daje start, musze dac ok i dopiero moge zaladowac serwer.
Ostatnio edytowane przez piski ; 24-12-2009 o 14:32
C:\Program Files\Counter-Strike\cstrike
Potrzebuje pliku vstdlib_s.dll .
Ostatnio edytowane przez piski ; 24-12-2009 o 15:15
U mnie bind zapisuje się po zrobieniu go i myślałem że tak u wszystkich :D
Jeśli jest folder cstrike_polish to w nim poszukaj configu.
ustaw bindy przez config u mnie przez konsole nie wychodzi nie zapisuje mi tego .. ale kij jeszcze pare dni ns i kupuje steama.
najlepiej zapisz je prosto do configu. albo zrob wlasny np xxx.cfg i tam zrob co chcesz miec i laduj podczas gry swoj "exec xxx.cfg"
Podczas gry masz możliwość zapisania aktualnych ustawień, robi się to komendą: writecfg nazwa_pliku. Plik powinno utworzyć w cstrike lub sctrike_polish. Z tego co pamiętam trochę różni się od config.cfg, np brakuje "exec userconfig.cfg" na końcu. Własne bindy najwygodniej wpisać do userconfig.cfg (trzeba utworzyć np. notatnikiem). W config.cfg powinna być linia "exec userconfig.cfg" (zwykle ostatnia) i oba pliki muszą być w tym samym folderze.
Ostatnio edytowane przez Glymbol ; 03-01-2010 o 15:05
| « In OuT | Steam ---> Problems z odpaleniem xD » |