Witam.Czy mógłby mi ktoś powiedzieć,jak zrobić w CS 1.6 grafike z CS Source?Słyszałem o jakichś konwersacjach ale nie wiem o co w tym chodzi.Chodzi mi głównie o modele postaci i broni,mapy niekoniecznie,ponieważ jestem przyzwyczajony do tych z 1.6.
|
|
Witam.Czy mógłby mi ktoś powiedzieć,jak zrobić w CS 1.6 grafike z CS Source?Słyszałem o jakichś konwersacjach ale nie wiem o co w tym chodzi.Chodzi mi głównie o modele postaci i broni,mapy niekoniecznie,ponieważ jestem przyzwyczajony do tych z 1.6.
CS Realism Mod.
kiedys w necie była taka paczka że wszystkie modele broni graczy a nawet grafika była zmieniona wyglądało to jak cs:s nie wiem poszukaj moze znajdziesz
Lap Dude , Ziom ;]Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Dzięki LilSebby :D Ta paczka to są tylko te modele czy mapu tam też są?I czy można później wrócić do grafy z CS 1.6? Pytam tak na wszelki wypadek,żeby później nie zakładać oddzielnego topicuLepiej wszystkiego dowiedzieć sie od razu.Jeszcze raz wielkie dzięki dude
![]()
Tam jest grafa taka prawie jak w cs:S
Dobra dzięki.Muszę jeszcze rozkminić jak to się instaluje do gry,by w razie czego powrócić do grafy z 1.6 bez konieczności instalacji na nowo cs'a![]()
| « Mikrofon | problem z polaczeniem » |