Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu hlds:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 802
Narzędzia wątku

hlds

piter2323 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

otóż gdy zakładam server i podaje znajomym ip nie mogą go odnaleść ... nie wiem co z tym zrobić ... pomóżcie
(mam liveboxa) zresztą jak moi kumple zakładają tez niemoge odnaleść ;/ nie wiem czemu:(

LilSebby is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Nie masz stalego ip

Jarek24 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

tak to prawda masz stałe ip i nie da sie zrobic a nawet jak zrobisz to nikt nie wejdzie proponuje zmienic internet na Neostrade itp musisz miec zmienne ip

piter2323 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

no to w końcu musze mieć zmienne czy stałe ...;/

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Masz poradniki na forum.

Zamykam.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Błąd HLDS
Witam Mam problem z HLDS gdy go włączam i wybiore wszystkie ustawienia i dam start server przy ładowaniu wyskakuje mi taki błąd : http://img251.imageshack.us/img251/5200/85334774.gif
Problemy z HLDS
HLds ip
jak mowiles mi peku33 to jak mam ip zewnetrzne to nie stworze servera na hlds.exe, a na stronce >> Moje IP | Jaki jest Mój adres IP | My IP << Wejdź i sprawdź! wyszlo mi ze moje ip jest wewnetrzne wiec to cos moze pomoc? PS wiem ze nie mam ip publiczngo ale ciagle probuje (net orange fredoom)
Problemy z HLDS
HLDS launcher czy HLDS
Więc, tak błąd naprawiłem jakimś cudem i już mi się to nie pojawia ale teraz jest inna przeszkoda gdy robię connect <moje pi> wczytuje się mi gra dość długo gdy nagle pojawia mi się takie coś Failed to contact game server A oto logi z konsoli gry counter Strike: ] connect 10.0.70.16:27015...
Problemy z HLDS
Amx mod + hlds
Siemka mam problem mam CS nonsteam znam się na cs i na necie i wogole zebyście nie mowili że jakieś dziecko przyszło. CS v23 zmodowany przez zemnie i mam hamachi i wewnętrzne ip i amx mod AMX ModX by BRaYaN v4.2 Full.rar z forum link...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Hlds
MAM taki problem zakładam serwer ale nikt go nie widzi ani an niego nie może wejść dlaczego ?? Mam Neostrade livebox zawsze mam to samo IP 192.168.1.13 POMOCY!!!!!!
Problemy z HLDS
HLDS + AMX Mod = Jak?
Więc: Prosto z mostu. Jak zainstalować cały ten amxx mod i poprawnie go skonfigurować? I najlepiej zeby był pod non steam. Wiem jak stworzyć HLDS ale co dalej? Możliwe ze bedą komentarze ze są google poradniki itp. ale szukałem pół nocy i nie mogłem znaleźć nic co odpowiedziało by na moje pytanie....
Problemy i konfiguracja AMXX
HLDS I AMX
Gdzie wgrac amx i skąd go wziąść zeby wgrac na server HLDS? PS seba nie blokuj tematow po to jest forum zeby sie dowiedziec czegos. nie potrzebuje odpowiedzi typu "www.google.pl"
Problemy z CS 1.6
hlds
jak sie daje komus admina na hlds?? Bo widzailem na innych serwerach np. po 3 adminów
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
HLDS
Mam pytanie dedicated server umnie dziala network:internet ale tak jest ze u innych niedziala niewiem co jest prosze o pomoc?! :roll:
Problemy z HLDS
Błąd hlds
Robie serwer przez console czyli przez plik z końcówką bat. i wyskakuje mi błąd po czasie "Ed_Alloc no free edicts" proszę pomóżcie:/ pierwszy raz to widzę a już 2 razy pod rząd wyskoczyło
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz