Jest to dosyc dziwne, ale po zainstalowaniu steama (instalka ze strony producenta) nie mam folderu z CS. Wchodze do steamapps i nic...
Tylko tyle mam...ocb ? Gra zainstalowana i jest w Moje Gry.
|
|
Jest to dosyc dziwne, ale po zainstalowaniu steama (instalka ze strony producenta) nie mam folderu z CS. Wchodze do steamapps i nic...
Tylko tyle mam...ocb ? Gra zainstalowana i jest w Moje Gry.
poszukaj folderu cstrike po całym kompie...
"(instalka ze strony producenta)" Nie zabardzo rozumiem... Wejdz na steam`ie w zakladke "Moje Gry" Kliknmij prawym na cs`a i wybierz opcje "Instaluj gre".
Edit:
Producentem jest Valve wiem o tym ale Instalka ze strony? Pierwszy raz slysze.
Ostatnio edytowane przez borsuczekxde ; 26-01-2010 o 17:04
Jak sie dowiesz kto jest producentem countera, to zrozumiesz :)"(instalka ze strony producenta)" Nie zabardzo rozumiem...
Czyta sie całośc postu! Ostatnie zdanie pod screenem...Wejdz na steam`ie w zakladke "Moje Gry" Kliknmij prawym na cs`a i wybierz opcje "Instaluj gre".
wszystkie pliki są spakowane do tych gcfów
odpal gcfscape'a i eksport
Dokładnie tak jak peku pisze ;] pliki są spakowane w formacie .gcf które należy rozpakować.
musisz miec jakis progam co ogarnia ten typ plików wez w googlach poszukaj lub przeintaluj steama :D
pS co Ty masz za kompa ze co drugi dzien piszesz ze masz problem ;d

Format. Niby taki pomocny, a sam widzisz jakie problemy z nim mam ...pS co Ty masz za kompa ze co drugi dzien piszesz ze masz problem ;d
@EDIT
Pobierałem program stąd i nie działa. Tzn podczas próby wypakowania counter strike wyskakuje,
![]()
Ostatnio edytowane przez bluSkay.aka ; 26-01-2010 o 18:10
Pozamykaj STEAMY i inne i potem try
Dzięki wielkie. Mam nadzieje, że będzie działac bez zarzutów :) (mimo, że moja ścieżka wygląda inaczej niż normalnie - D:\Steam\steamapps\cstrike)
Aha i jeszcze jedno, czemu tak sie stało ? Chciałbym aby po instalacji i pobraniu gier samoistnie sie foldery utworzyły. Czy coś konkretniejszego spowodowało to ?
| « Avatary. NIe widze | Problem z mikrofonem w cs » |