Czy jest jakiś sposób, aby mi podczas gry nie wyskakiwał kursor w miejscu celownika? Bo klikanie tabulatora co 30 sekund jest męczące ;p.
|
|
Czy jest jakiś sposób, aby mi podczas gry nie wyskakiwał kursor w miejscu celownika? Bo klikanie tabulatora co 30 sekund jest męczące ;p.
Dzieje Ci się tak na serwerach z AMX'em ? Jeżeli tak, to Wpisz na serwerze /top15 o ile takowe są w tedy powinien przestać wyskakiwać :).
@UP i myślisz ze jakiś idiota wejdzie?
Temat
Ja sie z takim czymś spotykałem tylko wtedy gdy na servie jest motd który nabija statystyki forum/strony. Dzieje się tak ponieważ na stronie/forum jest SB które samo sie odświeża i kursor wtedy sie pokazuje
czyli zmien server bo to w dodatku laguje bo za każdym odświeżeniem ładuje ci się cala strona/forum
jak bedziez wchodził na server to zobacz czy w tym oknie co naciskasz OK nie wyskoczy jakas strona, jak tak to masz 100% potwierdzenie tego co napisałem
mateusz230491 - Napisałem tak ze swojego doświadczenia, bo też tak mieli ludzie z jednej z Sieci serwerów, i po wpisaniu /top15 przestał wyskakiwać.
A czy to jest jakieś dziwne, żeby być idiotą przy wpisywaniu /top15 ? Pozdro...
Niestety na kazdym serwerze zdarza się ten blad :/, a /top15 nie pomaga :(. Ma ktos jakies inne propozycje?
Jak ci wyskoczy to kliknij 2 razy Esc i znika.
:)
Nie kapujecie -.-. Chodzi o to, że ten kursor mi wyskakuje co 30sec, i bezsensowne jest klikanie "ESC" co 30sec -.-.
To też nie pomogło :/.
| « Problem z steam | Kolor Krwi » |