witam mam problem mam iplusa i kiedy gram w csa przez neta wyrzucaja mnie bo mam duze latency nawet ok200 co zrobic czytałem inne posty ale nie pomogły prosze o pomoc!!!
|
|
witam mam problem mam iplusa i kiedy gram w csa przez neta wyrzucaja mnie bo mam duze latency nawet ok200 co zrobic czytałem inne posty ale nie pomogły prosze o pomoc!!!
jaka masz prędkość? i zasięg?
iplus mało sie nadaje do grania

iPlus to net bezprzewodowy, nie dziw się więc że masz takie pingi. Net "po kablu" nadal jest najlepszy do grania a sieci bezprzewodowe z niskimi pingami to tylko spotkasz w większych miastach.
mam teraz zasieg hsdpa i mam ok 2mb a cos można poradzić zeby dalo sie grać ???
Poza wyregulowaniem rate? Nie. Z resztą co po ustawieniach rate jak masz kijowy net?
no to takimi kwestiami kolego nie pomagasz a ze do csa nie rewelka to co ja poradze a po za csem do sciagania plików lux mam nawet 300 k transferu wiec jest lux a wiec co moge poprawic by to latency w csie było mniejsze
Facet a niby co się da z tym zrobić? Skoro masz spory ping przy normalnym użytkowaniu to w grze nie oczekuj cudów. Możesz pobawić się jakimiś pierdołami typu cFosSpeed (program do optymalizacji łącz, choć nie wiem czy do bezprzewodówki się nada) ale i tak za bardzo pingu nie obniżysz.
| « Instalacja CS | Szybkosc wystrzeliwania naboi » |