Witam, tak jak w temacie wlanczam cs slychac przez sekunde muzyke z CS, caly czas jest czarny ekran i CS sie wylancza
|
|
Witam, tak jak w temacie wlanczam cs slychac przez sekunde muzyke z CS, caly czas jest czarny ekran i CS sie wylancza
Zainstalowalem juz patcha v23
Sterowniki do karty graficznej.
Jak nie pomoże to reinstall.
Crushed by Hunters.Idle.RO spotkaliście sie może z tym ?
bo ja tak i mam dużyy problem, ponieważ jakiemuś kolesiowy z serwa nie pasowałem(adminowi)i mnie wywalił gra mi się wyłączyła włąączyłem ja i strasznie sie cieła jak weszłem w opcje to zamiast mojgo nicka miałem Crushed by Hunters.Idle.RO To i nie moge tego zlikwidować odinstalowałem Cs'a i zainstalowałem spowrotem ale to jeszcze jest.
PRosze o pomoc Was Może Admina Forum albo moderatora albo Byle Kogo tylko pomóżcie !!
2174049 Gg.......prosze o szybką Odppowiedź
[ Dodano: Wto 08 Kwi, 2008 ]
seba, Crushed by Hunters.Idle.RO spotkaliście sie może z tym ?
bo ja tak i mam dużyy problem, ponieważ jakiemuś kolesiowy z serwa nie pasowałem(adminowi)i mnie wywalił gra mi się wyłączyła włąączyłem ja i strasznie sie cieła jak weszłem w opcje to zamiast mojgo nicka miałem Crushed by Hunters.Idle.RO To i nie moge tego zlikwidować odinstalowałem Cs'a i zainstalowałem spowrotem ale to jeszcze jest.
PRosze o pomoc Was Może Admina Forum albo moderatora albo Byle Kogo tylko pomóżcie !!
2174049 Gg.......prosze o szybką Odppowiedź SEBA POMÓŻ
usuń wszystkie plikijakie masz w katalogu CS.Kod:config.cfg
Dzięki :)
Reinstal grafy i CS'a nie pomógł jakies inne propozycje ?
Ja przypadkowo zmienilem rozdzielczosc w Cs'ie na mniejsza ktorej moj monitor niee obsluguje to pewnie dlatego cs mi sie wylancza .
Pomocy plis
Cezar_14, plik hl.reg ściągnij i odpal
Wlanczam CS pojawia mi sie głowne menu i nagle wyskakuje blad ''uruchoimienie tej aplikacjinie nie powidolo sie pooniewaz nie znaleziono MSVCR70.dll.Ponowne zainstalowanie aplikacji moze naprawic ten problem.'' instalowalem 5 razy i nic help my
Ściągnij -> http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msvcr70 oraz wrzuć do C:\Windows\System32
Wkleilem ten plik co podales i juz nie wyskakuje blad ale nadal sie nie chce wlaczyc :cry:
Zainstaluj directx, net framework, ew. reinstall windows.
Jak kiedys zmienilem grafike u mojego kuzyna na kompie to zrobilo sie wlasnie tak samo jak opisujesz.... Trzeba kliknac prawym na skrot do cs i zmienic (w zgodnosc) aby uruchamialo sie zgodnie z windows98 i wtedy jak ci odpali gra to zmien grafe na OpenGL bo pewnie zmieniles sobie na D3D. Nie wiem czy to ten sam problem ale sprobuj![]()
P.S. Ale reinstall powinien zalatwic wszystko![]()
Wgralem wszystko reinstal csa juz kilka razy
co mam zrobic oprucz formata pokazuje sie czarne okno nie widze menu leci muzyka przez jakies 5 sec i sie wylacza i sie pokazuje taki blad '' Debug Assertion Failed ''
po formacie wszystko działa jak należy ;)))
| « Problem Multiplayer | Mało fps » |