Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Windows 7 CS zawiesza się:

,

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 windows 7 crash, cs 1.6 freezes when connecting to a server on 3rd loading bar win7, cs 1.6 freezes windows 7, cs win 7 3 paski i zawiesza sie, instalei o cs 1.6 e na hora de rodar ele abre e trava o q eu faço windows 7, win7 scina cs, steam stürzt während spielen ab, cs 1.6 hangs windows 7, cs stürzt ab windows 7, nie chce sie włączyć nfs underground 2, cs1.6 stürtzt ab win 7, jedi knight probleme steam windows 7, zawiesza sie cs windows, cs 1.6 crash windows 7 64, cs 1.6 freeze windows 7, steam sie zawiesza windows 7, cs 1.6 hangs on windows 7, counter strike 1.6 windows 7 app hang, chronicles of riddick assault on dark athena win7, counter strike problem windows 8 scina sie, win7 cs haengt, win7 cs1.6 haengt sich auf, cs 1.6 freezes win7, nokia 5130 po włączeniu zawiesza się, cs 1.6 crash windows7

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3161
Narzędzia wątku

Windows 7 CS zawiesza się

Shnapi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, mój problem polega na tym, że gdy już jestem połączony z jakimkolwiek serwerem to przy stronie powitalnej gra się zawiesza i pomaga tylko wyłączenie jej przez Menadżer Zadań. Dopiero gdy uruchomię komputer jeszcze raz to działa normalnie przez jakiś czas (aż do zamiany mapy). Jest to CS NS. Próbowałem przeinstalowywać CS lub instalować inną wersję, ale i tak nie działa. Instalowałem również patch v23, ale też nie działa. Proszę o pomoc...

Odp: Windows 7 CS zawiesza się

Shnapi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jesteście bardzo rozmowni

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] CS się zawiesza!!
Witam! Mam problem: jest nim zawieszający się CS. Mam liveboxa a net odbieram za pomocą adaptera wifi który był do niego dołączony (siła sygnału niska albo bardzo niska a jest on oddalony od liveboxa o zaledwie 5m...) przez co mam często lagi (tak 5 na 1h) a czasami kiedy te lagi występują to CS...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Cs sie zawiesza
Mam problem, mianowicie gdy wchodze na serwer, to przy tym pierwszym okienku zawiesza mi sie cs. Reinstall nie pomógł aktualizacja sterów do karty graficznej tez nie.Prosze o pomoc. Z góry dziękuje
Problemy z CS 1.6
[Steam] Cs się zawiesza
Witam, mój problem pojawił się dopiero dziś, wcześniej nie spotykałem się z nim. Kiedy wchodzę na serwer, po kilku sekundach cs się zawiesza i nie da się nic zrobić, pomaga tylko wyłącznie aplikacji hl.exe z procesów. Dzieje się tak tylko na jednym serwerze, wcześniej się z tym nie spotykałem....
Problemy z CS 1.6
[Steam] Cs sie zawiesza...
Witam, mam taki problem ze po formacie kompa cs mi sie sypie. To znaczy zawiesza sie, czesto nie moge sie polaczyc z serwerami bo pojawia sie jakas ikonka, a teraz jeszcze jak wejde na serwer to postacie widze cale biale. Przeinstalowywalem juz steama i nic to nie dalo.
Problemy z CS 1.6
[Steam] Cs sie zawiesza
Witam Mo problem polega na tym że,gdy gram kilka godzin w cs komp sie zawiesz i musze resetowac kompa.Reinstalowalem cs,formatowalem kompa,wyczyscilem calego kompa w srodku z kurzu,wyczyscilem zasilacz i nadal to samo.czy mógłby mi ktoś pomóc?Z góry dziękuje
Problemy z CS 1.6
Windows XP zawiesza sie po zalogowaniu
Panowie i Panie jako ze jestem tutaj nowy a przeczytałem praktycznie każdy temat poruszający problem zawieszania się Windowsa i żaden z nich nie rozwiązuje mojego problemu pisze takowego posta a wiec do rzeczy: Windows odpala się u mnie normalnie tzn do momentu zalogowania tzn po zalogowaniu...
Windows XP
[Steam] zawiesza sie
Mam taki program juz od paru tygodni nie moge sobie pograc bo mi sie cs zawiesza tzn włączam gre wbijam na serwer i po paru sekundach zawiesza mi sie komputer Płyta FOXCONN AM2+A78AX-K AMD770 SAM2 BOX PROCESOR AMD PHENOM QUAD CORE 9550 MX2+(95W) BOX PAMIEC DDR-2048MN/800 GRAFIKA...
Problemy z CS 1.6
GRA SIE ZAWIESZA
Mam problem z grą Counter- Strike 1.6 gdy zaczynam grać to po pewnym czasie komputer sie zawiesza . Mój komputer Procesor : AMD Atlon 1.8 Pamięć RAM : 384 sdr Karta Graficzna : Ati Radeon Power Color 9600 PRO 256 MB System operacyjny : Wimdows XP SP2 prosze o pomoc :cry: :sad:
Problemy z CS 1.6
Zawiesza sie CS
Pomocy Kiedy włączę CS 1.6 Steam fps mam po 130/100(synchronizacja pionowa off ) natomiast jak próbuje wejść na server lub new game ładuje się i przy samej końcówce zawiesza się gra. Jednak po wielu próbach czasem uda mi się wbić na server to wtedy mogę za każdym razem wbić już, a bym tylko nie...
Problemy z CS 1.6
Cs mi sie zawiesza
Siemka. Mam problem z cs na kompie mianowicie włanczam steama i cs 1.6 serwer sie wczytuje i jak 3/4 paska jest juz wypelnione to sie wiesi i nic sie niedzieje ;/ ze steama nic nie jest bo mam laptopa i na nim moge grac na tym koncie... Wszystkie gry dzialaja oprucz wlasnie cs co mam zrobic i o co...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz