Otóż zmieniłem system operacyjny z Windows Vista na Windows 7. Cs chodzi ładnie, jest tylko jeden mały szczególik - bardzo głośno słyszę strzały, a bardzo cicho kroki. Znalazłem gdzieś, żeby przenieść cs'a na inną partycję, ale to nic nie pomogło. POMOCY !
Witam serdecznie, mam do Was pewne pytanie, otóż mam kartę dźwiękową zintegorwaną z płytą główną, no i niestety wejście zielone, do dźwięku mi troche się zepsuło. Więc np. na słuchawkach słyszę tylko na lewą słuchawkę. I mam tu do Was pytanie, czy jest możliwość jakoś przeprogramować płytę główną...
Witam. Mam problem w css tego typu, że jak "dziabie" nożem w ścianę to nic nie słychać. Robiłem reinstall i nic, myślę, że w folderze sound nie ma tego dźwięki i czy mógłby ktoś zapodać linka do folderu sound w X:/..../CSS/cstrike/sound/weapons i ten folder knife. Pomoże ktoś, proszę :wink:
===============================================
Banned by admin panceR
You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com
Reason: 'mowilem Ci ze za mlody jestes na csa'
Length: '10 hours'
Your SteamID: 'STEAM_0:1:25573055'
Your IP: '77.237.6.20'
...
Próbowałem coś zrobić żeby działał mikro i namieszałem :D Wszedłem w dzwięki i urządzenia audio i kombinowałem z głośnością teraz wchodze na csa i takie straszne echo może ktoś powiedzieć czego dałem za dużo ?
Elo wam!
Dziś po kupnie nowego kompa instalacji wszystkiego itd. zabrałem się za csa, wgrałem modele, spiryty itp. ale! wystąpił pewien problem, mianowicie dźwięk mi się zmienił. Jest to coś w rodzaju dźwięku przestrzennego - muchy krążącej obok głowy. Kiedy jakiś gracz jest po prawej słyszę go...
Witam mam problem z słuchawkami nie tylko w cs. Chodzi mi o to że jak ustawiam żeby głosniej grała prawa strona to gra z lewej i tak samo z druga, a do csa ma się to tak że gdy ktoś idzie z lewej strony to słychać jakby szedł z prawej.
Prosze o pomoc zawsze bylo normalnie z gory dziekuje.
Mam otoz takie pytanie czy ustawienia dzwieku w systemie maja cos wspolnego z ustawieniami dzwieku w CS ? jesli tak to jak najlepiej ustawic dzwieki w systemie zeby bylo w csie slychac bardziej szczegoly (kroki itp.). I gdzie to ustawic?
z gory thx za pomoc ;]]]
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u