Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Windows 7 i dźwiek:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: themes windows 7 marichuana, settlers sound bug steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1279
Narzędzia wątku

Windows 7 i dźwiek

kuzebsky is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Otóż zmieniłem system operacyjny z Windows Vista na Windows 7. Cs chodzi ładnie, jest tylko jeden mały szczególik - bardzo głośno słyszę strzały, a bardzo cicho kroki. Znalazłem gdzieś, żeby przenieść cs'a na inną partycję, ale to nic nie pomogło. POMOCY !

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Windows XP dźwięk.
Witam serdecznie, mam do Was pewne pytanie, otóż mam kartę dźwiękową zintegorwaną z płytą główną, no i niestety wejście zielone, do dźwięku mi troche się zepsuło. Więc np. na słuchawkach słyszę tylko na lewą słuchawkę. I mam tu do Was pytanie, czy jest możliwość jakoś przeprogramować płytę główną...
Systemowe
Dźwięk
Witam, jaka jest komenda (kod) na to, iż dźwięk słyszą wszyscy, ale tylko w otoczeniu ;] ?
Problem z pluginem AMX/AMXX
Dźwięk noża
Witam. Mam problem w css tego typu, że jak "dziabie" nożem w ścianę to nic nie słychać. Robiłem reinstall i nic, myślę, że w folderze sound nie ma tego dźwięki i czy mógłby ktoś zapodać linka do folderu sound w X:/..../CSS/cstrike/sound/weapons i ten folder knife. Pomoże ktoś, proszę :wink:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Ban za wiek ?
=============================================== Banned by admin panceR You can complain regarding your ban @ forum.wiaderko.com Reason: 'mowilem Ci ze za mlody jestes na csa' Length: '10 hours' Your SteamID: 'STEAM_0:1:25573055' Your IP: '77.237.6.20' ...
Śmietnik
Dźwięk
Witam! Mam pytanko takie czy można zrobić coś takiego że cs mam na głośnikach a skype , ventrillo etc na słuchawkach i na odwrót ?
Problemy z CS 1.6
Dźwięk CS
Próbowałem coś zrobić żeby działał mikro i namieszałem :D Wszedłem w dzwięki i urządzenia audio i kombinowałem z głośnością teraz wchodze na csa i takie straszne echo może ktoś powiedzieć czego dałem za dużo ?
Problemy z CS 1.6
Dźwięk CS 1.6
Elo wam! Dziś po kupnie nowego kompa instalacji wszystkiego itd. zabrałem się za csa, wgrałem modele, spiryty itp. ale! wystąpił pewien problem, mianowicie dźwięk mi się zmienił. Jest to coś w rodzaju dźwięku przestrzennego - muchy krążącej obok głowy. Kiedy jakiś gracz jest po prawej słyszę go...
Problemy z CS 1.6
dźwiek;]
prosze o podstawowe komendy do dźwięku w csie, mam nie swoj cfg i dlatego chce miec podstawowy dźwięk ;]
Problemy z CS 1.6
Dźwięk
Witam mam problem z słuchawkami nie tylko w cs. Chodzi mi o to że jak ustawiam żeby głosniej grała prawa strona to gra z lewej i tak samo z druga, a do csa ma się to tak że gdy ktoś idzie z lewej strony to słychać jakby szedł z prawej. Prosze o pomoc zawsze bylo normalnie z gory dziekuje.
Problemy z CS 1.6
Dźwięk
Mam otoz takie pytanie czy ustawienia dzwieku w systemie maja cos wspolnego z ustawieniami dzwieku w CS ? jesli tak to jak najlepiej ustawic dzwieki w systemie zeby bylo w csie slychac bardziej szczegoly (kroki itp.). I gdzie to ustawic? z gory thx za pomoc ;]]]
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz