Witam Wszystkich!
Mam nietypową sprawę. Od dawna gram w CS 1.6 non steam , lecz nigdy niemiałem takiej sytuacji jaka mi sie ostatnio przytrafia.
Otóż gdy wchodze do gry , zaczynam grac na boty/przez internet ładuje sie normalnie pasek w oknie,wchodzi strona główna gry.Gdy tylko ruszę myszką zacina się gra i musze albo zresetowac komputer albo wejśc w panel sterowania i wyłączyc proces CS.Jedyny sposób na to jest taki że gdy wejde, odrazu wciskam Enter i 1 1 lub 2 2 aby dało mnie odrazu do odpowiedniej drużyny. Moge grac lecz gra lekko się zacina a dzwięki broni,odgłosów serwera wieszaja sie strasznie,same kroki czy dzwiek przeładowywania broni się wiesza i muszę grac z wyłączonymi słuchawkami/głośnikami.Pobrałem nowego CS'a lecz sytuacja nadal jest taka sama.Jeżeli to coś pomoże wam w pomocy dla mnie to mam zainstalowany Realism Source mod .Kombinowałem też z patchami v23 i v31 ale nic niedało a tylko troche pogorszyło.

Pilnie potrzebuję pomocy.Prosze o wyjaśnienie/podanie sposobu aby to naprawic.

Druga Sytuacja jest taka że niedziałają mi mapy:poolday,kabul,rats_1337,nuke_1337 i dust_2002.Poprostu wchodze na mój serwer i wyskakuje mi okno z napisem COULD NOT CONECT TO SERWER . inne mapy ładnie śmigają.o co chodzi?co mam zrobic?

Proszę o szybkie wyjaśnienie i pomoc

TOMEKAS

Pozdrawiam.