Witam, piszę z takim pytaniem ... czy są słuchawki lepsze do cs(gier) niż tak zwane i chwalone steel 5h ?
Nie ważna jest cena słuchawek, proszę tylko sensowne odpowiedzi . ;)
|
|
Witam, piszę z takim pytaniem ... czy są słuchawki lepsze do cs(gier) niż tak zwane i chwalone steel 5h ?
Nie ważna jest cena słuchawek, proszę tylko sensowne odpowiedzi . ;)
Moim zdaniem niema co przepłacać na słuchawki do Cs'a. Miałem nie dawno słuchawki takie : Manhattan Classic z mikrofonem - Słuchawki - Manhattan Classic z mikrofonem od 42.00zł mogę o nich powiedzieć, że są Zajebiste, ponieważ posiadają one funkcję "Super Bass" co daje bardzo ładny bass oraz czysty dźwięk w grach jak i w muzyce, tylko że były nie wygodne to był ich minus, że po kilku godzinach bolą uszy. Ale można od giąć je i sprawa załatwiona, pewnie miał bym je dalej, gdyby fakt, że przejechałem po nich pare razy krzesłem i kabel poszedł. Kupiłem ostatnio SteelSeries 4h i powiem, że rewelacji niema, owszem wszystko w Cs słychać, ale dźwięk nie jest powalający. Posiadam Kartę Realtek High Definition Audio i muszę stwierdzić, że musiałem ustawić w opcjach funkcję "bas" aby mniej więcej zbliżyć dźwięk do Manhattanów.
A co do słuchawek 5h to jeżeli chciałbyś je kupić to tylko z kartą muzyczną, gdyż posiadają one taką samą specyfikację dźwiękową jak 4h :)
Nawet zestaw Sennheiser HD 201 + Audigy jest lepsza od 5H ;) Wszystko zależy od ceny jaką chcesz przeznaczyć.
Słuchawki lepsze od SteelSeries 5H?
Wszystkie słuchawki wokółuszne powyżej 50 zł. z firm:
Sennheiser, AKG, KOSS itd.
Inaczej:
Gorsze od nich są tylko słuchawki douszne, te firmy Razer(porównywalne) i chyba tyle ;)
mi nie chodzi o słuchawki za 40zł po co mi takie jak teraz mam trochę lepsze ;] ... ja się chce tylko dowiedzieć jakie są słuchawki lepsze od 5h ?
Więc proszę nie proponujcie mi jakiś słuchawek za 40zł bo mi chodzi o lepsze od 5 h :]
dzieki ;s
Mówię Ci jest ich tak dużo, że wyszło by ponad 2 strony wypisywania...
Dam Ci przykłady w różnych zakresach cenowych tych najpopularniejszych:
Sennheiser HD201
AKG k530
AKG k142 HD
AKG K99
Sennheiser HD380 pro
Sennheiser HD485
Sennheiser HD555
KOSS UR40
KOSS HQ2
AKG K514
AKG K512
Sennheiser 215
KOSS SB49
KOSS TD85
KOSS SB40
KOSS QZ99
KOSS MV1
Senneheiser PC350
Beyerdynamic DT440
Beyerdynamic DT660
Beyerdynamic DT860
Beyerdynamic DT990
Beyerdynamic DT770
Beyerdynamic DT100
Beyerdynamic DT150
Beyerdynamic DT297
Beyerdynamic DT290
Beyerdynamic DT109
Creative Aruvana Live
To TYLKO NIELICZNE PRZYKŁADY !!
Plantronics Gamecom 777, bardzo dobre słuchawki :)
Polecam również Steelseries neckband, dobre i wygodne, ale drogie. Swoją drogą, fatal1ty też dobre słuchawki :)
Tak dla przypomnienia, cały AgAiN gra na Sennheiserach. :)
| « Spadki FPS W CS na dobrym SPRZECIE | Fleshe + Fps » |