Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Jak dodac boty na swoj serwer:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak dodac boty do cs 1.6, jak dodac boty na serwer cs, jak dodać boty do cs 1.6 non steam, jak dodać boty na serwer cs, boty do serwera cs, jak dodać boty do cs 1.6, jak dodac bota w cs 1.6, nie mozna dodac botow na serwie, cs 1.6 jak dać boty na swuj serwer, jak dodawac boty do serwera hlds, jak dodac boty na steam, jak dodać serwer do cs 1.6, jak dodac bota na serwer cs, jak dodac boty na swoj serwer, cs 1.6 nie dodaje botów, jak wrzucic boty na serwer w cs, jak dodać boty na swój serwer cs, boty na server ftp, cs 1.6 jak dodac boty na serva, jak dodac boty na serwerze hlds, jak dodac boty na server cs, counter-strike 1.6 jak dodac boty, jak dodać boty cs 1.6, jak dodac boty na serwa cs, jak zrobić swój serwer cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 13766
Narzędzia wątku

Jak dodac boty na swoj serwer

Pablo_Matador is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam was wszystkich.
Przepraszam ze pisze nie w tym temacie ale nie wiedzialem w ktorym mam napisac.
Od kilku dni chcialem sobie pograc z kolega na serwerze z botami ale nie wiem jak mam to zrobic.Mam Zboty.Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje

dalton is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Było naprawdę mnóóóóóóstwo razy... poszukaj a na pewno sie dowiesz co i jak.

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

http://www.forum.wiaderko.com/topics...my-vt18475.htm

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zareklamuj Swój Serwer
Zareklamuj Swój serwer/strone Luzaq Team @ Since 2010 - News Wejdz na forum i zareklamuj to takie proste, nie pożałujesz
Śmietnik
[Steam & Non Steam] Jak postawić swój serwer Counter Strike 1.6, Poradnik lub kupię serwer
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6. Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Problemy z CS 1.6
Czy idzie dodac boty ?
Mam takie pytanie, czy istnieje coś takiego jak boty ale na serwer hostowany przez jakąś firmę np. Pukawka.pl ;>
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak rozreklamować swój serwer?
Witam, Mam serwer Steam/Non Steam Diablo Mod. Chciałbym zapytać w jaki sposób można najlepiej rozreklamować swój serwer? Obecnie mamy już reklamy na innych forach ale z tego co widziałem to te tematy mają od 0 do 2 wyświetleń. Robimy reklamy na forach w różnych grach przeglądarkowych (plemiona...
OffTopic - Counter Strike
Jak dodac admina na serwer
Witam Mam problem mialem admina na serwerze Cs 1.6 NS. Musiałem odinstalować Cs'a jak zainstalowalem Cs to co mam zrobić żebym miał znowu adma, oczywiscie mam prawo miec adma na serwie. Wszytko mailem na configu a tera nie wiem jak to ponownie zrobic. :sad:
Problemy z CS 1.6
jak dodac boty na serwer HLDS
mam cs_a 16. v32.1 non steam i jak zrobie serwer HLDS to nie moge dodać zadnego bota. jestem sam na planszy. od wczoraj szukam podobnego problemu ale nic nie znalazlem. wgralem tez dodatek source i nie mam amxx
Problemy z HLDS
Nie wiem jak dodac boty na biohazard
Mam zainstalowanego cs 1.6 non steam, biohazard i AMX Mod. Ale nie wiem w jaki sposób dodac boty na serwer. Czy moglibyście napisac krok po kroku jak mam to zrobic? Jestem taki sobie w komputerologii i proszę żebyście wyjaśnili to w miarę dokładnie. PS: Nie wiem czy był już taki temat, jeśli...
Problemy z CS 1.6
ZAREKLAMUJ SWÓJ KLAN LUB SWOJĄ STRONĘ O CS 1.5/1.6/Source !
http://counter.rankking.com - - - -> Nowy ranking stron o cs ! ZAPISZ SWÓJ KLAN LUB SWOJĄ STRONĘ POŚWIĘCONĄ CS DO MOJEGO RANKINGU !! ZAPRASZAM !! Dodano: Sob 01 Mar, 2008 ] Zapraszam serdecznie Was na ranking cs !
Archiwum forum
Jak dać boty na swój serwer??
Mam taki problem. chciał bym grać z moim kolegą w cs'a tak ze ja on i boty. Potrafie zalozyc serwer i gram z nim ale niewiem jak dodac tam boty. bardzo przosze o pomoc :neutral: oczywiście mam boty w cs.
Problemy z HLDS
Jak dodac kary na serwer
Jak dodac kary jak ktos kogos zabije
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz