Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Problem z wyszukiwaniem serwerów.:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 919
Narzędzia wątku

Problem z wyszukiwaniem serwerów.

Cezar_14 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Mam problem z wyszukiwaniem serwerow w XTCS.
Na jednym komputrze wyszukuje mi sie kilka (okolo 10), a na drugim wcale.
Pomozcie mi plis

Morti is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:

Antywir - firewall off ..
Może serwery są wtedy nieczynne?

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

Cezar_14, sciagnij zwykłego csa i patcha v23

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Cezar_14 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Zwykły CS tez mi nie wyszukuje

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

• Pierw używamy funkcji Szukaj, dopiero później zakładamy nowe tematy.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Problem z wyszukiwaniem serwerów
Więc tak zainstalowałem cs16 i patcha 23 oraz wrzuciłem masterservers lecz nie mogę wyszukiwać serwerów tylko dodawać (add). Co źle zrobiłem? albo co mogę zrobić żeby wyszukiwać serwery? nie chcę cały czas dodawać ;( Pomocy xd
Instalacja gry i podstawy
Nietypowy problem z wyszukiwaniem serwerow
Problem zaistnial 2 dni temu, myslalem ze jest chwilowy ale niestety dalej istnieje. Do rzeczy: Gdy wyszukuje serwery albo wyszukuje w nieskonczonosc(bez jakichkolwiek rezultatow)albo znajduje kilka serwerow i na tym koniec. Dodatkowo w zakladce "ulubione" mialem zapisanych kilkanascie serwerow a...
Problemy z CS 1.6
Witam , jestem tu nowy . Widzę że ten temat został już poruszany ale mój problem jest nieco inny. Po odpaleniu CSa oczywiście mówimy o 1.6 i wejsciu w zakładkę internet nie ma żadnych serwerów , nic się nie wyszukuję. A w środku tej tabelki jest zdanie : upgrade setti mastersercer at css.setti.info...
Problemy z CS 1.6
Problem z wyszukiwaniem serwerów!
Wiem że ten temat był juz tyle razy ale nigdzie nieznalazłem odpowiedzi! mam csa 1.6 path v23 i jak biorę zakładke internet nic nie wyszukuje a jak biorę przez konsole też nic nie daje próbowałem też podmeniać plik masterservers.vdf i też nic.przeinstalowywałem z 30 razy tego csa i wgrałem patha...
Problemy z CS 1.6
Witam. Miałem zmieniany dysk w komputerze. Więc musiałem wszystko od nowa instalowac - w tym CS 1.6 Instaluje tak jak zawsze wszystko ok , najpierw Cs potem patcha v23. Ale nie wyszukuje mi jakichkolwiek serwerów. Grałem wcześniej przed wymianą dysku i wszystko było ok. Nie moge także dodać...
Problemy z CS 1.6
Problem z wyszukiwaniem serwerów
Otóż mam mały problem z wyszukiwaniem serwerów ponieważ wyszukuje mi tylko chińskie serwery. Pomużcie prosze.
Problemy z CS 1.6
Kiedy włączam cs:s i daje find game po parudziesięciu sekundach pisze mi "Could not contact master game server" czy jakoś tak. Co mogę zrobić żeby mi wyszukawało servy? PS. Na half-life 2: deatchmatch też mi się tak dzieję. :vinsent: :triniti:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Witam, mam problem z wyszukiwaniem serwerów CS 1.6, ponieważ zawsze wyszukuje mi serwery do CS:Source a żeden serwer nie jest na zwykłego CS'a. Co zrobić, żeby wyszukiwało też serwery na CS 1.6 ? Proszę o odpowiedź
Problemy z CS 1.6
Siema mam problem z wyszukiwaniem serwerow w zadnej wersji cs'a nie szuka mi serwerow ani NS ani steam a nawet w source :| kiedys mi szukało teraz nagle nie chce prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6
Cs nie chce mi znaleźć tego serwa 62.181.5.8:27042 , wiem że jest non steam bo grałem na nim wcześniej , wie ktoś może co to jest i prosił bym żeby mi ktoś podał jakiegoś porządnego linka z CSem, z góry dzięki.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz