Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 on wireless, ping na bezprzewodowym internecie neo, skaczacy ping w cs radiowy internet, czy da sie grac w csa na necie radiowym, czy mozna grac w cs na internecie bezprzewodowym, jak zmniejszyc ping na necie bezprzewodowym, jak zmniejszyc lagi na bezprzewodowym internecie, ogarnac ping, jak zmniejszyc ping w cs internet bezprzewodowy, ping w cs .16 steam, cs 1.6 jak mieć mniejszy ping na bez przewodowym, jak zmniejszyc ping w bezprzewodowym internecie, reduce net ping, steam 150-200 ping, jak mam internet radiowy to jak mam zmniejszyć ping, jak ograniczyc neta bezprzewodowego, bezprzewodowy internet narzedzie
Mam Ping przy bezprzewodowym internecie ponad 100.
No właśnie... Net bezprzewodowy... To jest to. Generalnie nic z tym raczej nie zrobisz. Ping na bezprzewodówce zależy od kilku ważnych czynników (przede wszystkim pogody, ale także zasięgu, przeciążeń sieci etc.) że nie da się go ustabilizować, choćbyś nie wiem co robił.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 20-02-2010 o 20:05.
Moja rodzina ma dwa komputery, jeden jest dla mnie, a druga jest dla mojej matki. Chcę kupić router. i znaleźć w ten sposób: TinyDeal: 802.11g 54Mbps ADSL2+ Wireless Broadband Router with Single Ethernet Port CNP-8228 - $26.98: Mobile Phone, MP4/MP3, PC/Game Gadgets, China Wholesale, China...
Witam , mam takei pytanie zwiazane z tym ze mieszkam w nowym domku i nie mam tam podlaczenia do telefonii czyli nie moge miec internetu procz bezprzewodowego , i moje pytanie brzmi jaki internet bezprzewodowy mogli byscie mi polecic jednak jest maly problem , uwielbiam grac w CS a wiadomo na...
Witam
Mam taki problem gdy gram na Non Steamie to ping mam taki: 15-25
A gdy gram na steamie to ping jest taki: 250-400 czasem nawet więcej :(
Co mam zrobić?
Czemu na nonsteamie jest tak jak powinno być a na steamie nie?
Gram w Cs'a na BlueConnect bezprzewodowym necie mój ping to zawsze jest min 150-200 albo nawet więcej :( mam pytanie da się zmniejszyć ping żeby był jakoś 90 >>???<<