Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Problem z sXe-Injected 4.8 Fix 1.0:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1845
Narzędzia wątku

Problem z sXe-Injected 4.8 Fix 1.0

cahe is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zainstalowałem w/w wersje sXe niby wszystko ladnie pieknie wlaczam sXe odpalam cs pokazuje mi sie tło i mam klepsydre niby sie laduje nie widac menu po lewej stronie w ogole no i czekam chwilke no i nagle bach wywala do windy bez zadnego bledu ;/ Nie mam zadnych czitow i nigdy nie mialem, cs uruchamiam tak jak nalezy czyli "hl.exe" -game cstrike. Bardzo bym prosił o pomoc bo na naszym serverze klanowym bedzie w/w sXe i nie bede mogl grac ;/

Z góry dziekuje
G!zmo

BELA is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

daj jakies screeny bo mało kto cię zrozumie

Keyowiz is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Może pomoże:
http://www.forum.wiaderko.com/topics...taj-vt6782.htm

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z sXe Injected 7.7
Mam problem z sXe Injected 7.7 fix 2.0. Nie mogę grać na serwerach z zainstalowanym sXe Injected. Najpierw odpalam sXe, minimalizuje je, potem odpalam grę przez hl.exe. w menu hl.exe daje change game, i tam daje Counter Strike. Potem wyskakuje mi notatnik a sXe się wyłącza: 2009/04/27...
Problemy z CS 1.6
Problem z sXe Injected 7.4
Mam taki problem, a mianowicie na moim ulubionym serwerze zostało założone sXe Injected 7.4 . Ściągnąłem je ale nadal nie moge grac na serwerze. Gdy włączam te sXe, a potem CS jest napisane: "nieznany błąd, sXe Injected będzie zamknięty". Potem pokazuje się notatnik: 2009/01/03 16:20:50 -...
Problemy z CS 1.6
Problem z SXE injected...
Witam, mam problem, mianowicie chodzi o sXe, mam najnowszą wersje tego programu :) mam NS, niemoge wejsc na serwer chroniony przez sXe poniewaz wyskakuje mi komunikat: http://images50.fotosik.pl/55/90214edf19cef35am.jpg, nastepnie cs sie minimalizuje i w notatniku otwieraja mi sie 2 rzeczy:...
Problemy z CS 1.6
Problem z sXe Injected 7.4
Mam taki problem, a mianowicie na moim ulubionym serwerze zostało założone sXe Injected 7.4 . Ściągnąłem je ale nadal nie moge grac na serwerze. Gdy włączam te sXe, a potem CS jest napisane: "nieznany błąd, sXe Injected będzie zamknięty". Potem pokazuje się notatnik: 2009/01/03 16:20:50 - ...
Archiwum forum
sXe Injected v7.2 ( Fix 1.0) - problem
Nie wiedziałem gdzie to dać więc daję tu...:dash2: A więc mam problem z wersją sxe injected jaka jest w temacie. Włączam sXe , minimalizuje , a następnie włączam CS 1.6 (non-steam). CS się włącza i od razu pokazuje mi się komunikat : Nieznany błąd. sXe Injected zostaje zamknięty. Po...
OffTopic - Counter Strike
sXe Injected 6.9 problem ? Help
Mialem normalnie sxe i smigało, ale robiłem formata i zainstalowałem cs'a i sxe, ale teraz nie działa, mam tego samego cs'a patcha v23 i wersje 6.9 gdy właczam cs'a z sxe to mi sie wszytko wyłacza i na notaniku wyskakują logi: http://img262.imageshack.us/my.php?image=sxemw4.jpg Nie mam...
Problemy z CS 1.6
sXe Injected - problem
Otoz ostatnio na serverze na ktorym zazwyczaj gram wprowadzonio wymog aby miec sXe, sciagnalem zainstalowalem, wlaczylem najpierw to pozniej cs'a. Wchodze na server i nagle mnie wyzuca bo... nie mam ponoc zainstalowanego... i tak za kazdym razem. Tak jak mowie najpierw wlaczam sXe a pozniej cs'a i...
Problemy z CS 1.6
PROBLEM z sxe injected
ma problem z sxe injected gdy go zainstaluje to mi sie komputer przy logowaniu sie na konto resteuje co mam zrobic???
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
PROBLEM Z sxe injected
ma problem z sxe injected gdy go zainstaluje to gdy wchdze i sie loguje na konto komputera to mi sie komputer resetuje PROSZE O POMOC CO MAM ZROBIĆ
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
sXe Injected 4.3 (Fix 2.0) problem...
No więc mam problem z najnowszą wersją sXe Injected... Uruchamiam sXe, potem CS-a, wszystko niby cacy, ale chwilę potem wywala mnie do Windowsa, CS i sXe się wyłączają. Nie wiem już, co z tym zrobić. Zupełnie nie wiem o co biega. Mam Windows XP Home + SP2. Zuploadowałem mój log z sXe na rapida, bo...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz