Mam problem z pingiem.
Mam neostrade 2mb/s mam router. Chciałem przestawić kompa. Kupilem wi-fi.
No i teraz gdy gram w CS 1.6 Ping mam normalny;s
Po 20 i w pewnej chwili lape laga. 1000ping;D
Czy to sie da jakoś naprawić czy raczej nie?
|
|
Mam problem z pingiem.
Mam neostrade 2mb/s mam router. Chciałem przestawić kompa. Kupilem wi-fi.
No i teraz gdy gram w CS 1.6 Ping mam normalny;s
Po 20 i w pewnej chwili lape laga. 1000ping;D
Czy to sie da jakoś naprawić czy raczej nie?
Masz ping 1000ms przez cały czas czy tylko 1-2 sekund a potem znów wraca do 20ms?
napisal ze nagle, czyli chwilowo chyba.
Zadzwon do neo na "blekitna linie" czy jak to tam sie zwie i niech prrzyjada ci porobic w domu, lub z kablami. Ja t\ak mailem i przyjechali, naprawili kable i gitez malina jest.
Zrobia Ci to i po sprawie :)
Nie mam przez caly czas;)
Ide i w pewnej chwili pojawia się "warning conection problem"
I nie mogę się ruszyć a trwa to okolo 20 sekund;//
Ja mam router jak juz napisałem;) Przenioslem komputer do pokoju innego.Oczywiście dalej jest mowa o komputerze stacjonarnym i kupilem WI-FI
Może za daleko od routera i takie Problemy mam?
To może być problem serwera. Grasz tylko na jednym czy na wszystkich tak masz?Kod html:"warning conection problem"
Pingi takie możesz mieć przez ruter może ktoś ściągać na 2 komputerze cały czas spróbuj wyłączyć ruter i podłączyć sie kablem bezpośrednio do komputera.
Tyle że aż tak dlugiego kabla nie mam (10 m);/
Zawsze istnieje możliwość Kupić zalutować i gitara nie będzie wyglądać najlepiej ale cóż lepsze to niż HIGH Ping ;)
A poda mi ktoś cene tego kabla? Tak z 20 m? Żeby można było przeciągnąc przez sufit i gitez;d
Zanim kupisz i zaczniesz kuć w ścianie przenieś kompa i sprawdź czy to w ogóle pomoże na swoim 10m kabelku ;) .
Hmm. Denerwuje mnie to. Gram w Countera teraz i nie mam lagow.. Moze Wi-fi Tak zwanie musi sie rozgrac?
| « Usunieta Lista Friends | Problem z Steam » |