Popularne odwołania do tej strony: patch do cs do grania przez neta, jaki program jest poczebny zevy zgraci gry, jaki program potrzebny zeby grac w sieci dark sector, jaki program żeby grac przez beta w gta sa, cs 1.6 non steam patch sxe, jak wpisać żeby można było zagrać w simtractor youtube
tak jak w temacie , mam patch 23 ale wywalaja mnie z serwera bo nie mam sxe a w rzeczywistosci go mam :/ wiec sadze ze to wina patcha , na jaki patch zamienic wersje 23 ?
Siema!
1.Tak jak w temacie gdzie najlepiej zakupić domenę aby:
-Szybka realizacja po okazaniu dowodu wpłaty...
-Tania rejestracja (ok. 10-15zł)
-Tanie przedłużenie na kolejny rok (ok. 40-70zł)
-Domena .pl lub .com lub .com.pl
-Zero problemów z domeną
Chciałem sie zapytac jaki patch mam wgrac, żeby jak wlacze csa to zeby zakladki byly po angielsku? (zakladki wlacza sie klikajac na Find Serwers. po angielsku nazywaja sie one : Internet, Favorite...) bo gdy wgram patcha v32, v26 itp. to zamiast np. zakladki Internet mam jakies litery z kropkami na...
Ktora wersje CSa powinienem zaistalowac zeby w moc w koncu bez przeszkod w CSa?
Dostalem od znajmoego jakas wersje od Digitalzone i od Lagowni.
W pierwszej dolaczenie do jakiegokolwiek serwa jest praktycznie niewykonalne ze wzgledu na brak kompatybilnosci z SXE, druga wywala sie do windowsa po...
Siema mam Problem niewiem co wybrać bo bede kupywał serwer 13slotowy public i chce na nim zainstalowac jakis mod tylko niewiem który :peace: i zalezy mi na tym ze chce zrobic serwer który ludziom i mi sie bedzie podobał wiec prosze o propozycje ja osobiscie stoje za war3
Wiec Prosze sie...
Witam Was :D To mój 1 post na forum, na pewno nie ostatni.
Mam taki dylemat jaki wybrać patch .Na jakim patchu gra najwięcej osób i na jakim jest najwięcej serwerów postawionych.Grałem wcześniej w CS 1.6 ale to była krótka historia.
Pozdrawiam ,z góry dziękuje za poradę :cool:
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u