Witam, mam zamiar wykupić na gamepadzie 16 slotów prywatnych na serwer dla pewnej strony www. I tutaj moje pytanie - czy jeżeli wykupie opcję Protocol 47 to grac będą mogli zarówno posiadacze Steama jak i NonSteama? Wolę się upewnić przed zakupem ;)
Potrzebuje patcha do mojego CS 1.6 NS aby i Protocoły 47 i 48 mogły się dołączyć, mianowicie na servie który uruchamiam przez Gra> Create Server.
Wiem że takie tematy były ale moja prośba jest troche inna gdyż nie mogłem znaleść działających linków i opisu krok po kroku, kumple zrobili tak jak w...
Wiem wiem było poruszane. Na większości jest napisane jak na serverze zmienić w protocol 48 , a ja chce zmienić wersje klienta. Da sie jakoś inaczej niż ściągać csa jeszcze raz? może podmienić pojedyncze pliki? Prosze o pomoc
Witam,
gdy chcę wejść na serwer to pokazuje się takie okienko:
http://iv.pl/images/6qg7w784ojuw4lry0wgq_thumb.png
Tak wiem, są już o tym tematy, znalazłem np. patcha v35 i protocol 48 do tego patcha. Po zainstalowaniu wszystkiego, chciałem wejść na serwer i nagle znów pojawiło się menu, a w...
witam.Mam taki problem że mam Steama protocol 48 i serwer steam na protocolu 47 i oczywiscie jak wchodze na serwer swoj to wyskakuje blad o protolu.Czy są jakieś biblioteki aby zmienic serwer na protocol 48 czy musze od nowa zamowic ?Za pomoc oczywiście się odwdzięczę.
Witam mam taki problem iż czasami gdy chce wbić na jakiś server wyskakuje mi informacja This server is using a newer protocol 48 than your client 47. You should check for updates to your cilent. Może mi ktoś wyjaśnić co to znaczy i czy można coś poradzić żeby to zniknęło?
Ello jestem tu nowy i mam juz maly problem, zeby nie powiedziec kłopot....
Kiedy chce sie polaczyc z jakims servem, na ulamek sekundy pojawia sie pasek ladowania apotem taka oto informacja:
"This server is using a mwr protocol(48) than your
client(47). You should check for updates to your...