Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Protocol 47/48:

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 protocol 47 - 48 switcher

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1686
Narzędzia wątku

Protocol 47/48

Wino97 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zrobiłem server hlds z Hldsupdatetool i mam z protokolem 48
ale mój cs ma protokol 47 i niemoge grac.
Prosze o link do update

Odp: Protocol 47/48

' fil0ne is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXX--- Doświadczenie: pali wiadra

http://www.forum.wiaderko.com/poradn...-poradnik.html

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Protocol 47 - Cóż to?
Witam, mam zamiar wykupić na gamepadzie 16 slotów prywatnych na serwer dla pewnej strony www. I tutaj moje pytanie - czy jeżeli wykupie opcję Protocol 47 to grac będą mogli zarówno posiadacze Steama jak i NonSteama? Wolę się upewnić przed zakupem ;)
Instalacja gry i podstawy
[Steam & Non Steam] Protocol 48/47
Potrzebuje patcha do mojego CS 1.6 NS aby i Protocoły 47 i 48 mogły się dołączyć, mianowicie na servie który uruchamiam przez Gra> Create Server. Wiem że takie tematy były ale moja prośba jest troche inna gdyż nie mogłem znaleść działających linków i opisu krok po kroku, kumple zrobili tak jak w...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Protocol 47
Wiem wiem było poruszane. Na większości jest napisane jak na serverze zmienić w protocol 48 , a ja chce zmienić wersje klienta. Da sie jakoś inaczej niż ściągać csa jeszcze raz? może podmienić pojedyncze pliki? Prosze o pomoc
Problemy z CS 1.6
Protocol 47/48 i Protocol 47
Witam możecie mi podać linki do poradników jak przerobić serwer protocol 48 na 47 i 48 oraz jak przerobic protocol 48 na 47 ? Procesor AMD
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Protocol 48
Witam, gdy chcę wejść na serwer to pokazuje się takie okienko: http://iv.pl/images/6qg7w784ojuw4lry0wgq_thumb.png Tak wiem, są już o tym tematy, znalazłem np. patcha v35 i protocol 48 do tego patcha. Po zainstalowaniu wszystkiego, chciałem wejść na serwer i nagle znów pojawiło się menu, a w...
Problemy z CS 1.6
Protocol 48 na 47
Witam ! Jest możliwość ręcznej zmiany protocolu 48 na 47 ? Np. zakupiłem serwer CS'a na protocole 48 i chcę zrobić z tego NS, czyli protocol 47.
Archiwum forum
serwer protocol 47 +steam protocol 48 = błąd
witam.Mam taki problem że mam Steama protocol 48 i serwer steam na protocolu 47 i oczywiscie jak wchodze na serwer swoj to wyskakuje blad o protolu.Czy są jakieś biblioteki aby zmienic serwer na protocol 48 czy musze od nowa zamowic ?Za pomoc oczywiście się odwdzięczę.
Problemy z CS 1.6
protocol 48
Witam mam taki problem iż czasami gdy chce wbić na jakiś server wyskakuje mi informacja This server is using a newer protocol 48 than your client 47. You should check for updates to your cilent. Może mi ktoś wyjaśnić co to znaczy i czy można coś poradzić żeby to zniknęło?
Problemy z CS 1.6
Protocol(48)
Ello jestem tu nowy i mam juz maly problem, zeby nie powiedziec kłopot.... Kiedy chce sie polaczyc z jakims servem, na ulamek sekundy pojawia sie pasek ladowania apotem taka oto informacja: "This server is using a mwr protocol(48) than your client(47). You should check for updates to your...
Problemy z CS 1.6
Protocol 47
Pomyłka prosze o usuniecie tego tematu.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz