Witam!
Gram w Cs'a pierwszy raz od kilku latPrawde powiedziawszy jestem kompletnym amatorem i chciałbym zagrać z kumplem przez Lan, ale nie wiem jak stworzyć mape :/
Proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki!
Pozdrawiam serdecznie!
|
|
Witam!
Gram w Cs'a pierwszy raz od kilku latPrawde powiedziawszy jestem kompletnym amatorem i chciałbym zagrać z kumplem przez Lan, ale nie wiem jak stworzyć mape :/
Proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki!
Pozdrawiam serdecznie!
bierzesz new game i wybierasz mape i sobie grasz, a on niech wejdzie w find server i tam w zakladke lan i powinien byc twoj server tam gdzie grasz
To jest gra z BOTAMI.bierzesz new game i wybierasz mape i sobie grasz, a on niech wejdzie w find server i tam w zakladke lan i powinien byc twoj server tam gdzie grasz
Żeby zagrać na LANie musisz utworzyc serwer poprzez HLDS ,musisz odznaczyć VALVE Security i dopisać linijke w server.cfg sv_lan 1
Ok. ale jak utworzyć ten serwer przez HLDS i gdzie odznaczyć "VALVE Security i dopisać linijke w server.cfg sv_lan 1"?Zamieszczone przez Morti
nie zgodzę się:) ja gdy grałem na lanie (poprzez Hamachi) stwarzałem normalnie gre "tak jak na boty" pisałem w konsoli sv_lan 0 wywalałem boty i wszystko było ok:)Zamieszczone przez Morti
Zapraszam do czytania faQ

| « >>>>Piszcie!!!<<<<< Blad przy wla | problem z wygladem napisow » |