Siema
Napisalem to w tym dziale bo tu najwiecej ludzi pisze :)
Prosze nie kasujcie mi teog tematu to wazne!
Czy wie ktos z kad najtaniej steama kupie??
Dzieki za pomoc :P
|
|
Siema
Napisalem to w tym dziale bo tu najwiecej ludzi pisze :)
Prosze nie kasujcie mi teog tematu to wazne!
Czy wie ktos z kad najtaniej steama kupie??
Dzieki za pomoc :P
Nie "z kad" tylko SKĄD.
Ja kupowałem za 45zł w Media Markt jakies pół roku temu.
Aha sorry za blędy :P
No wiem ja tez mmoge kupic z Empiku za 45 zl ,ale wiem ze mozna kupic taniej :)
Tanie jedynie znajdziesz na allegro.... ale lepiej wydac to 45 zl i miec full pewnosci :P
ja tez bym chcial se kupic.. ale gdzie dobrze i tanio ??
możesz kupić sam cd-key, ale wtedy będziesz musiał ściągnąć instalke steam
Najtaniej kupisz samo konto na allegro ale używane za 20-30zł ale na Twoim miejscu kupiłbym normalnie w sklepie za te 45zł przynajmniej nie ryzykujesz
Też będę kupować steam, w empiku czy w Media Markt bo będę miał pewność że na koncie nie ma banów, że mi nie zhackują itp.
Kupywałem ostatnio dla siebie Steama na kampno.pl. Jestem bardzo zadowolony, 25 zł zapłaciłem, szybko dostałem keya i wszystko było ok. Polecam !
ja steama sciągnełem z instalek a potem trzeba tam w steamie kupić cs za jakieś 9.90$ i to sie kupuje przez kartę i i ma sie nowego cs a
mozesz popatrzec na allegro moze beda tanie :D ja sie nie orientuje w cenach steama bo mi nie potrzebny jest :P
Ej,byłem już w 5 empikach i 4 saturnach i 3 media marktach i nigdzie nie ma Non Steam .
Tylko było : Anthology 1,Source ! :(
Gdzie można kupic non steam PL ??
Anthology 1 to jest CS 1.6 Steam ....
shooters.pl :: Najlepsze Serwery Gier Multiplayer polecam tanio , bezpiecznie , szybko.
Master Shot - non steam'a nigdzie nie kupisz w sklepie^^ jedynie to MOŻE na allegro albo od kogoś xDD l
Non Steama przecież kupywać nie trzeba ... Ściągnij se z neta instalkę + patch v23 i będzie grało ...
omg...
jak można chcieć kupic CS 1.6 Non Steam xD
Non Steam to pirat
Steam to jest cos

| « Problem z podłączeniem | Pisze ze mam bana a dostalem unbana » |