Popularne odwołania do tej strony: komenda na celownik w awp, celownik w awp komenda, komenda na celownik do awp, celownik awp komenda, nie mam kropki w awp, celownik awp cs, cs celownik do awp, jak zmienic celownik w awp cs, jaka komenda jest na celownik w awp, komenda celownik awp, komenda na awp, celownik w awp cs, cs komenda na celownik do awp, komenda na zmiane celownika w awp, celownik do awp w cs, celownik cs awp, komenda na celownik do awp cs 1.6, komenda do cs na celownik w awp, cs 1.6 awp komenda na celwnik, komendy na awp, komendy na celownik awp, normalny celownik do awp, cs celownik awp, komendy cs celownik awp, komendas na celownik awp
Mam problem . Zaczne tak : kiedy wlaczam zblizenie w awp nie jest taki normalny :/ tzn. zamiast kresek i kropek na nich sa same kreski i w srodku nie ma czerwonej kropki tylko jasno czerwony kwadracik :) Jest na to jakas komenda ? Pomozcie :)
Raczej na to nie ma komendy .. ale można w prosty sposób sobie poradzic ;p namalowac kredeczka lub czyms podobnym na monitorze kropeczke i na tym punkcie sie koncentrować..
eheh do kolegi niżej, niestety gram w to 3 lata ;p i to podchodziło pod zart jakbyś nie zauważył a pozatym trafisz trafisz tylko odpowiednio sobie usiadz i sie nie wierć ;p
"Gdy strzelamy bez celownika z AWP to nigdy nie strzelimy tam gdzie chcemy.."
i tu sie mylisz bo jak pograsz troche awp wycwiczysz refleks to sam zobaczysz ze nawet bez zooma i z kropeczka trafisz tam gdzie bedziesz chciał a pozatym to bardzo ułatwia gre bo w setnąsek. wlaczysz i przeladujesz i pozostaje tylko kwestia szybkosci namierzenia na dany cel.
Raczej na to nie ma komendy .. ale można w prosty sposób sobie poradzic ;p namalowac kredeczka lub czyms podobnym na monitorze kropeczke i na tym punkcie sie koncentrować..
Ile grasz w cs'a? Bo z tego co napisałeś to można wywnioskować że gdzieś od wczoraj. Czy nie zauważyłeś przy strzelaniu z AWP bez celownika pocisk nie trafia w to samo miejsce kilka razy a nawet CHYBA zawsze? Gdy strzelamy bez celownika z AWP to nigdy nie strzelimy tam gdzie chcemy (chyba ze kogoś wujkiem jest bóg i sobie to z nim załatwi). Zastanów się co piszesz bo się kompromitujesz... I ŻADNE KROPECZKI NA MONITORZE NIE POMOGĄ xD
@up: hehehe :] nie ma problemu :] trzeba eliminować takich xD
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Czesc.Dzis chcialbym was spytac jak sie robi maly celownik komedna ?Dokladniej o co mi chodzi??
Wczoraj jakis koles kazal cos wpisac bylo to cl...(tu nie wiem co wpisane bylo) 3000 czyli jakas wielkosc celownika.Gdy to zrobilem bym malutki celowniczek same heady mialem xD.Wiecie jak to zrobic...
Siema,
to mój pierwszy post i potrzebuje pomocy widzialem na demku jak koles w usp mial taki maly celownik jak w ak gdy kucniemy wiecie jaka to komenda ?? bardzo potrzebuje pomocy za pomoc gibon leci :]
Witam poszukuje komendy na celownik mniej więcej taki jak tu Imageshack - celownik.jpg ten "chciałbym taki mieć". Kiedyś miałem taki cs 1.6 ale komputer mi się spalił i straciłem config.
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Witam, kiedyś miałem tak jak na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=qdpOf4qVAv8 że celownik sam się zwiększał, ale nie skakał tylko był w jednym miejscu tak jak bym biegł, a teraz lata strasznie ;/ da sie tak ustawic?
Hmm.. więc chodzi o komende ktora pozwala na sciaganie sie mapy z serwera ale bez sciagania mp3.. Czyli chodzi o to ze jak wchodzisz na serwa i sicaga ci sie mp3 a potem mapa, a mnie to denerwuje i nie chce zeby byla muzyka.. aha i nie chodzi tu o komeende cl_allowdownload POmozcie!
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł