Mam problem . Zaczne tak : kiedy wlaczam zblizenie w awp nie jest taki normalny :/ tzn. zamiast kresek i kropek na nich sa same kreski i w srodku nie ma czerwonej kropki tylko jasno czerwony kwadracik :) Jest na to jakas komenda ? Pomozcie :)
|
|
Mam problem . Zaczne tak : kiedy wlaczam zblizenie w awp nie jest taki normalny :/ tzn. zamiast kresek i kropek na nich sa same kreski i w srodku nie ma czerwonej kropki tylko jasno czerwony kwadracik :) Jest na to jakas komenda ? Pomozcie :)
Kłania się opcja szukaj?... Google też nie bolą!
http://www.forum.wiaderko.com/topics...em-vt21128.htm
Myślę że teraz sam sobie poradzisz z opcją "szukaj"
PS. Mam nadzieje że o coś takiego ci chodziło :] Jeśli nie, wstaw screena.
Raczej na to nie ma komendy .. ale można w prosty sposób sobie poradzic ;p namalowac kredeczka lub czyms podobnym na monitorze kropeczke i na tym punkcie sie koncentrować..
eheh do kolegi niżej, niestety gram w to 3 lata ;p i to podchodziło pod zart jakbyś nie zauważył a pozatym trafisz trafisz tylko odpowiednio sobie usiadz i sie nie wierć ;p
"Gdy strzelamy bez celownika z AWP to nigdy nie strzelimy tam gdzie chcemy.."
i tu sie mylisz bo jak pograsz troche awp wycwiczysz refleks to sam zobaczysz ze nawet bez zooma i z kropeczka trafisz tam gdzie bedziesz chciał a pozatym to bardzo ułatwia gre bo w setnąsek. wlaczysz i przeladujesz i pozostaje tylko kwestia szybkosci namierzenia na dany cel.
Ile grasz w cs'a? Bo z tego co napisałeś to można wywnioskować że gdzieś od wczoraj. Czy nie zauważyłeś przy strzelaniu z AWP bez celownika pocisk nie trafia w to samo miejsce kilka razy a nawet CHYBA zawsze? Gdy strzelamy bez celownika z AWP to nigdy nie strzelimy tam gdzie chcemy (chyba ze kogoś wujkiem jest bóg i sobie to z nim załatwi). Zastanów się co piszesz bo się kompromitujesz... I ŻADNE KROPECZKI NA MONITORZE NIE POMOGĄ xDZamieszczone przez bygi
@up: hehehe :] nie ma problemu :] trzeba eliminować takich xD
Dobra dzieki ;)
@ Temat mozna zamknac
| « nie pokazuje wszystkich map w amxmodmenu | Friends » |