Witajcie serdecznie Forumowicze.
Mam nadzieję że znajdę u was Pomoc.
Zacznę od wstępu przeszukałem forum google jak się da żeby samemu rozwiązać swój problem ale nic nie pomogło.
Dzwoniłem także do NETI od której mam internet ale Obsługa klienta jak zwykle zawiodła mnie.
W czym mam problem ?
No więc chciałem postawić serwer i grać na nim z przyjaciółmi z teoretycznie całej polski.
CS -a mam zakupionego oryginalnego więc myślałem że wszystko pójdzie ok ...
W STEAM -ie zainstalowałem nie jaki program Narzędzie Dedicated Server
Tylko że on wyłapuje mi moje wewnętrzne ip czyli 192.168.1.1
Gdy wchodzę na stronę sprawdzającą ip wyskakuje mi mi ip : 81.219.26.255
Ip mi się zmienia po restarcie modemu tylko że u mnie jest to raz na pół roku ponieważ mam modem wifi który cały czas jest włączony a dwa komputer chodzi 24/h ze względu na zawód i prowadzenie działalności gospodarczej.
Mam nadzieję że mi pomożecie dodam że instalowałem hamaczi ale to też nie pomogło Facet z neti jedyną rzecz jaką mi doradził to abym skonfigurował sobie port modemu tylko szkoda że nie powiedział jak to zrobić znalazłem na jakimś forum że żeby zmienić port modemu muszę zalogować się przez przeglądarkę 192.168.1.1 i wpisać login admin hasło admin lub1234 ale to też nic nie dało bo nie mogę się zalogować.
Czekam na odpowiedzi jak rozwiązać ten problem nie spieszy mi się jak innym na forum chce tylko uzyskać fachową pomoc Bo plan mam duży na temat CS .... Ale to nie długo więcej na mojej stronie pozdrawiam serdecznie
Edit: To było do pomyślenia na tym forum zero reakcji 10000 reklam