Witam.
Poszukuję configa na jak najlepszą jakość CS-a 1.6
Znalazłem sporo configów ale wszsystkie na dużo FPS ale żaden na jakość...
Czy mógłby mi ktoś coś takiego podać?
A i jeszcze czy zna ktoś komendę/cvar na zmienienie w Video na 32BIT-y?
|
|
Witam.
Poszukuję configa na jak najlepszą jakość CS-a 1.6
Znalazłem sporo configów ale wszsystkie na dużo FPS ale żaden na jakość...
Czy mógłby mi ktoś coś takiego podać?
A i jeszcze czy zna ktoś komendę/cvar na zmienienie w Video na 32BIT-y?
Tu masz na jakość grafiki:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Ostatni plik - wysokiej jakości modele ;)Kod:cl_himodels "1" cl_minimodels "0" cl_shadows "1" cl_weather "3" gl_clear "1" gl_cull "0" gl_dither "1" gl_keepjunctions "1" gl_max_size "512" gl_monolights "1" gl_picmip "0" gl_playermip "0" gl_round_down "0" gl_texture_mode "gl_linear_mipmap_linear" gl_wateramp "1" max_shells "999" max_smokepuffs "999" mp_decals "300" r_decals "300" r_detailtextures "1" r_dynamic "1" r_lightmap "1" r_mirroralpha "1" r_novis "1" violence_ablood "1" violence_hblood "1" violence_agibs "1" violence_hgibs "1"
To jest zapisane w rejestrze, nie w configu.Zamieszczone przez tosiek
[ Dodano: Pon 28 Kwi, 2008 ]
Tu masz na jakość grafiki:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Ostatni plik - wysokiej jakości modele ;)Kod:cl_himodels "1" cl_minimodels "0" cl_shadows "1" cl_weather "3" gl_clear "1" gl_cull "0" gl_dither "1" gl_keepjunctions "1" gl_max_size "512" gl_monolights "1" gl_picmip "0" gl_playermip "0" gl_round_down "0" gl_texture_mode "gl_linear_mipmap_linear" gl_wateramp "1" max_shells "999" max_smokepuffs "999" mp_decals "300" r_decals "300" r_detailtextures "1" r_dynamic "1" r_lightmap "1" r_mirroralpha "1" r_novis "1" violence_ablood "1" violence_hblood "1" violence_agibs "1" violence_hgibs "1"
To jest zapisane w rejestrze, nie w configu.Zamieszczone przez tosiek
Ciągle taki błąd jak chcę ściągnąć:
Nie można było odczytać takiego pliku
Taki plik nie istnieje, jest uszkodzony, bądź został zakwalifikowany jako niebezpieczny (np. zawiera wirusa) i nie może zostać udostępniony.
nadal to samo ;/
tosiek, Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Dzięki a w tych ustawieniach co podałeś jest wszystko do OpenGL? (wygładzanie i te inne?)
A i czy np tekstury z wersji DigititalZone są gdzieś udostępnione?
np. w postaci instalatora co się chce zainstalować np tylko modele lub tekstury?
PS są błędy z teksturami albo pojawiają się jak pod nimi stanę albo połowy kratki(taka kratke na inferno w domku np.) nie widzę ;/
A i jeszcze rozjaśnianie ekranu nie działa ;/ tzn gammadjuster
tosiek, to zainstaluj digitalzone i weź tylko te pliki które chcesz.
Tak ale nadal nie działa gammadjuster jak to naprawić ?
I jest problem bo nie zawsze te jasne textury się ładują i są błędy po wybucha granatu
(wszystko na screenie)
i tutaj poprawione te komendy bo w tamtych były błędy ;/
Kod:cl_crosshair_color "0 0 0" cl_himodels "1" cl_minmodels "0" cl_shadows "1" cl_weather "3" gl_clear "1" gl_cull "0" gl_dither "1" gl_keeptjunctions "1" gl_max_size "512" gl_monolights "1" gl_picmip "0" gl_playermip "0" gl_round_down "0" gl_texturemode "gl_linear_mipmap_linear" gl_wateramp "1" max_shells "999" max_smokepuffs "999" mp_decals "300" r_decals "300" r_detailtextures "1" r_dynamic "1" r_lightmap "1" r_mirroralpha "1" r_novis "1" violence_ablood "1" violence_hblood "1" violence_agibs "1" violence_hgibs "1"
| « problem z komendami w cs nonsteam help! | Problem z chowaniem sie CS'a do paska zadan. » |