Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Probem z Zbot-em:

,

Popularne odwołania do tej strony: counter strike 1.6 bots

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1680
Narzędzia wątku

Probem z Zbot-em

Zieniu17 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem z Zbotami, a mianowicie mam wszystkie pliki w valve-cstrike, a jak daje new game i potem jakąs mapę naciskam h daje add bot, albo w konsoli wpisuje bot_add_t np. to wyświetla się komunikat unknown command:( może ktoś coś na to poradzić?

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Poczytaj dokładnie jak je zainstalować.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
probem z myszka
Witam.Mam 14 lat,gram 3 latka w cs.Gram i "chce" cos w cs osiagnac.. Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem myszki i podkladki (max 140zl).najlepiej narazie sama myszka a w grudniu gdy bede przy kasie dobiore do niej odpowiednia podkladke.Mam dosyc mala dlon,co polecacie?Zeby naprawde dobrze sie gralo.
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
[Steam & Non Steam] Probem - Zawieszajacy sie CS 1.6
Witam, Od pewnego czasu pogrywam sobie w Csa, wszystko ładnie śmigało, ale od wczoraj jak załaduje mi się jakakolwiek mapa gra się zawiesza ;/ Mam Windowsa 7, ale nie miałem żadnych problemów na nim. Dodaje logi z błędu aplikacji: Nazwa aplikacji powodującej błąd: hl.exe, wersja: 1.1.1.1,...
Problemy z CS 1.6
Probem z celownikiem
Siema prosze o pomoc poniewaz nie dam rady grac .... Ok zaczynamy .... Jak strzelam z ak albo m4 w ct jak ja jewstem tt to nie dam rady trafic w niego chociasz ze server automatycznie wymuasza interp 0.01 .... .. I jak strzleam to mam male lagi;/ Wierze ze mi pomożecie;)
Pytania z odpowiedzią
Probem z Binary chyba
Witam ,mam server Linux (postawiony) i po jakims czasie crashuje mi server : patrzylem w logach i takie cos pisze : CRASH: nie, 22 lis 2009, 13:48:12 CET Start Line: ./hlds_i686 -game cstrike -binary ./hlds_i686 +ip 91.210.128.80 +port 27015 +maxplayers 18 +sys_ticrate 100 -pingboost 0 +map...
Problemy z HLDS
probem z mapami
Witam,mam probel z niektorymi mapami Wiec dzisiaj rano wchodze na serwa,jest de_nuke partrze a tu ciemne niebo,nie ma slonca jak normalnie tylko ciemno.Przeinstalowalem cs i wszystko wrocilo do normy Teraz wieczorem wchodze na serwer i jest grana mapa de_inferno atu rowniez czarne niebo jednak...
Problemy z CS 1.6
Probem z Steam update
Witam. Jak pisze w temacie mam problem ze steam update, a mianowicie 1. Instaluje steam 2. Włącza sie update steam i wtedy ładuje sie do 26% i od nowa sie updatuje a na koniec pisze "Server is teamporarily unavalible, please try later" - czy cos w tym stylu I teraz czy moze mi ktos...
Problemy z CS 1.6
Probem ze Steamem
Witam Dziś zainstalowałem steama. Utworzyłem konto i zaczął mi się pobierać cs 1.6. Anulowałem pobieranie, ponieważ mam na dysku cs-a. Gdy chcę wejść na jakiś serwer steamowski to mi pisze serwer nie odpowiada. Czy do dlatego, ze nie pobrałem tego cs1.6? Z góry dzieki.
Problemy z CS 1.6
Probem
Kurde... Jak zmienic muzyke po rr_knives?? Bo ja mam jakiego Chucka Norisa Zmieniałem w Pliku .sma ale nic nie dało Plsika o szybką odpowiedz JESLI TO PYTANIE JEST JUZ NA FORUM PROSZE O LIN:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Amx Mod X
probem z Serverem
Siema Mam problem z moim serverem Server jest Ns, wgrany jest amx Super i pojawil sie problem gdyz osoby posiadajace steama nie moga wejsc na server Server im laduje ale pod koniec pisze ze sa zbanowania :/ Prosze Pomożcie :)
Problemy z CS 1.6
probem
witam. mam oryginalnego cs 1.6 wraz ze steamem. instaluje steama leci update i po tym update instaluje csa. wszystko dobrze do czasu. probuje uruchomic steama, nic nie dziala,nie pokazuje sie ikona ale w procesach widnieje steam, probuje uruchomic csa tez nic. moze ktos mi poradzi??
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz