Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 wyglad source, nowy wyglad cs, cs 1.6 wyglad ja source, jak zmienic mape de dust 2 w cs 1.6 zeby wygladała jak z source, wygląd cs 1.6, wygląd source, wyglad cs download, patche do cs 1.6-wygląd broni, cs 1.6 wygląd cs source, cs wygląd source, inne wyglad cs 1.6, cs source jeden wyglad
siema.
mam prozbe widzialem kiedys na wiaderku.com temat o wygladzie sourca na cs 1.6 ale tera niemoge znalesc tego tematu.
czy mogl by ktos wsadzic lub dac linka do tego wygladu??
Witam, prosilbym aby ktos dal mi orginalny folder z modelami. Poniewaz mialem HLTV przeczytalem ze trzeba usunac modele i przez przypadek usunolem wyglady broni (nie mam instalki )
wiatm wie ktos mzoe co moze byc przyczyna takiego wygladu gry ... ogolnie gra jest plynna tylko jak widac jakies paski takie, obraz zamazany
mam najnowsze stery do karty
moj pc
gtx 470 super oc, phenom be 4x3,2 , 4gb ram
Witajcie jak uzyskac efekt na sayu taki ze:
nick: Siema
pittero: Witam:d
Takie przedrostki przed nickiem jak zrobic?:D
przedrostki dla zywych tt/ct tylko
witam sciagnalem sobie cfg neo i tylko u nim w grze widac 2 wyglad tt i 4 wyglad ct, da sie jakos zmienic zeby byly wszystkie? nie mozliwe ze kazdy wybiera taki sam bo ja sam na starcie wybieram inny a gdy padam mam 2. ;]
Witam, jestem szczesliwym posiadaczem steama i mam pytanie. Ostatnio bylem u kolegi i on tez ma steam ale u niego w cs ludzie inaczej wygladaja i jak sprawdza staty to widac loga ze steam tych ludzi. Ja mam inaczej, wszystko wyglada u mnie jak na non steam. Ktos wie o co mi chodzi i dlaczego tak...
Siema.Ostatnio gralem sobie spokojnie w Counter Strike na Steam.Wchodze na serwer gram i admin stwierdzil ze mam cheaty dostalem perma i chcialem wejsc na Non Steamie.Wlaczam i wyskakuje jakis blad nie pamietam jaki no i znowu wlaczam Ns i nagle straszne lagi patrze bron w lewej rece, a zawsze mam...
Szukam nowych modeli dymu smoka...
Widzilem to pare razy czy mugłby mi ktoś podać link skad takie modele mógłbym sciagnać za dokładny link postawi gibona....
czy znacie jakies dobre packi co modyfikuja zwyklego classycznego CS'a 1.6 w np. CSS lub CSCZ bo na FPSBANANA > The FPS Customization Community nic takiego nie znalazlem (FULL packa)
bo pojedynczych jest pelno.Wiec jesli znacie prosze o podanie linka.Z gory dziekuje.:jester:
Witam.
Sciagnelem nowy wyglad noza link :http://www.fpsbanana.com/skins/download/8103
A wiec co musze zrobic?Podmienilem te mdl z tymi co sa w models.Co jeszcze ?
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u