Popularne odwołania do tej strony: symulator głosu, symulator glosu, program do zmiany głosu w czasie rzeczywistym, program do mutacji glosu download, mutacja glosu do pobrania, symulator głosu download, symulacja głosu, program do mutacji glosu pobierz, jak zrobiś męski głos w mikro, ściągnij głosy, simulator glosu, symulator glosu do c.s, mutacja głosu program downoad, symultor głosu
No więc nie przeszedłem jeszcze mutacji głosu i mam strasznie dziecinny głos :/
szukam symulatora głosu który będzie mi zmieniał głos na starszy podczas gry ściągałem już parę symulatorów no ale trzebało pisać teksty żeby tłumaczyło :/.
Chłopie ja mam 13 lat i graniu w csa jeszcze ani razu mi to niepszeszkodziło .A jak sie komuś cos niepodoba to niech wy**** z serwera ja tak robie i jest git :mrgreen: .A jak ci bardzo zależy to jest symulator sym3 lot ale działa tylko na linuxie .Szukaj dalej :mrgreen: POzdro
[ Dodano: Wto 06 Maj, 2008 ]
A mam :mrgreen:
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
tak ale jak mówię do mikro w grze to ludzie mówią zamknij sie dziecko itd. a ja jeszcze mam głos strasznie dziecinny :/
Ale zobaczę sobie te programiki szczególnie voica bo sobie o nim poczytałem i chyba ten programik będzie super :)
[ Dodano: Sro 07 Maj, 2008 ]
użyłem tego symulatora AV VCS no i mam problem bo na jednym servku na którym lubię grać nie działa mi on :/
ściągnij sobie z neta voice changer 4.0 - fajnie, że chcesz coś zrobić :P
ja do młodych nic nie mam jak nie da się ich rozpoznać :)
.e4sY z tego forum też jest młody a zachowuje się dosyć poważnie. jeżeli chcesz coś zrobić, żeby Twój głos był znośny to lux, tylko pamiętaj, że ludzi starszych może denerwować dziecinne zachowanie :P
pzdr
Ryuuku15, no bo mogą być takie problemy z programami.Mogą nie współpracować z cs'em..
Najlepiej graj bez , zachowuj się poważnie ( jak człowiek ) , nie świruj - to będziesz mógł spokojnie grać.Nic Ci to nie da że uzyjesz synteratora ,może nawet bardziej zdenerwować innych graczy. :mrgreen:
Hehe ja mam 14 lat a podobno mam meski głos""PoDoBnO"" :) :P A co do tego symulatora to podacie mi moze jakis link z symulatorem :P Ale z symulatorem smiesznym xD :D Zebym mial smieszny glosik :D:D
http://agard.pl/galerie/s/symulator-dzwigu_14843.jpg
Astragon ( producent )
Excalibur Publishing Limited ( wydawca )
Techland ( dystrybutor PL )
Gatunek: symulacje
18 września 2009 ( światowa data premiery )
01 czerwca 2010 ( data wydania w Polsce )
Platforma: PC
tryb gry: single player ...
jaki jest klucz do tej gry symulator farmy 2011?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Mam problem gdyż odpalam gre farming symulator pojawia sie " Error : Could not init 3D system Shader Model 2.0 is required pleas instal the lastest video drivers. myśle że to chodzi o zainstalowanie najnowszego sterownika karty graficznej.
i nie wiem czy na mojej karcie to pójdzie moja karta...
Hejka :razz2: znacie może jakieś symulatory lotów kosmicznych? (próbowałem już grać w "Orbiter" ale nie pojmuje tej gry troche ;P) chciałbym aby spełnały chociaż 3 warunki:
Obraz 3D
Prosta osługa
I najlepiej jakby dało sie latać dalej niz księżyc ;P :vhappy2:
Proszę o szybką odpowiedź...
http://www.x-plane9.com/images/bigbox-5/X-Plane-9-Global-Scenary__1641_1246284664.jpg
X-Plane is the world's most comprehensive and powerful flight simulator for personal computers. With the most realistic flight model available for home users, X-Plane is not just a game--it is an engineering...
Witam, poszukuje moda, który w czasie gdy chodzę, po środku pokazuje się że wciskam A,D, skok, duck. Na niektórych serwerach deathrun jest taki mod, ale tylko po zginięciu pokazuje się, gdy oglądamy innego gracza.
Prosze o pomoc.
http://www.gularz.yoyo.pl/fdd7e91f437d5f97.jpg
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Symulator uszkodzenia telefonu (java) HIT!!
Fajny programik a powstal on po to by wkrecac inne osoby. Efektem jego włączenia jest to, że nagle wszystko wariuje, dzwonki sie wlaczaja,...
mam problem kiedy wlanczam ls symulator 2008 to wyskakuje mi komunikat: error: could not init 3D system.
shader model 2.0 is required. please install the latest video drivers
prosze o pomoc
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u