o co chodzi ?? mam neta 1,5mb i kompa : Procek 3.00(podkrecany) Karta graficzna : 512mb RAM:2GB dysk : 160GB czemu mam lagi ? kiedy sjak gralem przedwczoraj to bylo all ok ! (przedwczoraj) a wczoraj se siadam i DUPA ! lagi w huj ! prosze o pomoc
|
|
o co chodzi ?? mam neta 1,5mb i kompa : Procek 3.00(podkrecany) Karta graficzna : 512mb RAM:2GB dysk : 160GB czemu mam lagi ? kiedy sjak gralem przedwczoraj to bylo all ok ! (przedwczoraj) a wczoraj se siadam i DUPA ! lagi w huj ! prosze o pomoc
trochę mało napisałeś. ile masz FPSów? może to po prostu wina serwera?
Reinstall , antywirus , firewall - wyłącz.
reinstal cs'a robilen = NIC , Antywirem skanowalem = NIC , sproboje firewala wylaczyc...
P.S. mam tak w kadej grze MP w cs'ie i sa-mp'ie
daszek1994, może to wina neta??
wylacz synchronizacje pionowa
bagros7, to nic mu nie da.Synchronizacja pionowa to opcja w karcie graf.
no to moze ma slabego antywira, albo bardzo malo miejsca na dysku ?
OmG, ale debata... Sprawdź swojego neta, spinguj jakąś stronkę www (wchodzisz Start >> programy>>akcesoria>>wiersz polecenia i wpisujesz np. ping www.onet.pl ) i sprawdź jaki masz ping. Normalnie powinien być w przypadku tanich łącz około 30ms najwyżej. Jeśli jest powyżej 200ms i wzrasta, to znaczy że to wina neta... Możesz zbluzgać usługodawcę :) ... No chyba że masz radiówkę, to wtedy problem wyjaśniony :P
mam routera bo mam 2kompy na tym pingu wyszlo mi na www.wiaderko.com bajtow 32
czas 213 ,233 ,100 ,203 neta mam 1,5mb ;/ to nie iwem co jest :( chyba pocine kolesiowi od neta :P
Yhym... Ja mam radiowke 256 (wiem zal:P) i na wiaderko.com mialem sredni 37ms! ;dZamieszczone przez Drill
To bardzo dobre rozwiazanie; zglos dostawcy neta ze masz problemy i bedziesz mial dobry ping. A moze jak napisales ze masz router to ktos na drugim kompie cos sciaga i masz taki ping? :FZamieszczone przez daszek1994
Brawo dla autora tematu. Moja rada: dorośnij, CS jest od lat 16.Zamieszczone przez daszek1994
| « Problem podczas gry | symulator głosu » |