innego to nie bardzo... w 1.6 Uwielbiam pykac a po zatym mam Wlasny klan itp.... a nei da sie jakos inaczej tego naprawic???
|
|
innego to nie bardzo... w 1.6 Uwielbiam pykac a po zatym mam Wlasny klan itp.... a nei da sie jakos inaczej tego naprawic???
Innego cs miał na myśli nie inną wersje tylko ściągnij instalke z innego źródła :)
A co do tego, że cs się "wali" po zainstalowaniu karty graficznej może nie ma odpowiednich sterowników lub w ogóle ich niema ?
Witam.Też miałem ten sam problem, muszę przyznać że nie da się raczej nic z tym zrobić...Ja zrobiłem tak:
-Odinstalowałem csa
-wyrzuciłem folder Counter-Strike (Mój Komputer/C:/Program Files/Counter Strike
-Wywalić folder Valve (Mój Komputer/C:/Program Files/Valve
-Odinstalowałem wszystkie patche i dodatki.
-Następnie pobrałem nowego Cs-a
-Zainstalowałem go
-Zainstalowałem Patcha v23
Dla mnie teraz wszystko elegancko śmiga, radze wam zróbcie tak jak ja i się nie meczcie szukaniem po forach żeby rozwiązać ten problem, ponieważ się to nie opłaca.Szybciej ściągniecie nowego cs-a , niż znajdziecie rozwiązanie tego problemu.
Pozdrawiam
Witam, ja mam podobny problem tylko, że jak załaduje się jak wchodze na jakiś serwer i jak wybieram kim chce być to po wyborze ( naciskam postać ) automatycznie samo mi wraca do menu głównego... Wyskakuje coś takiego Host_error : CL_ParseServerMessage : Illegible server message - svc_bad map nie mam czy co ?? Dziś ściągnąłem, zainstalowałem dodatek v23. Przed zainstalowaniem dodatku nie włączałem gry, wszystko na raz . Prosze o pooomoooc!!
nie bardzo wiem po co odświeżacie temat z 2008 roku ale ok.
Też tak miałem. Gram sobie w Tibie wszystko pięknie a tu nagle komp sie wyłacza. Zrób formata mi pomogło,jeżeli Ci nie pomoże to (chyba) wina procesora. Jeśli ci pomogłem to daj mi zajarać i Postaw Gibona:))
Temat do zamknięcia ...
-Format,
-odinstalowanie CS'a,
-pobranie csa z innego źródła,
-zainstalowanie go,
-zainstalowanie patcha v23,
-usunięcie pliku Valve/Steam__105558__2008_5_11T12_15_55C63703.mdmp
Jeśli nie działa to zostaje się pociąć.
ja mam inny problem chodzi o to że wszystko ładnie włącza mi się cs wchodze na server ładuje mi się i nagle cs mi się wyłącza do pulpitu :( help
| « Cziterzy na steam | Config Neo - problem » |