Nie jestem pewien czy to wykrywalne.
|
|
Nie jestem pewien czy to wykrywalne.
Nie to nie jes czit i nie powinieneś dostać bana chyba że chodzi Ci o skrypt fast zoom do awp wtedy mozesz dostac.
jeżeli chodzi Ci o VACA to oczywiście, że nie ;] podmieniony celownik czy skrypt na fast zooma nie są banowane przez Valve.
Na zwykłych serwach możesz grać z takim celownikiem, jeśli nie jest inaczej określone w regulaminie serwerowni; w ligach o ile mi wiadomo nie można używać takich wspomagaczy. Widzę, że i na forum puchatka założyłeś taki sam topic.
dobrze Ci wiadomo... w ligach takie przypadki sa konczone banem, badz wywaleniem z ligi ;)w ligach o ile mi wiadomo nie można używać takich wspomagaczy.
o ile admini to wykryja...
Wykryć czy używasz celownika w AWP jest bardzo łatwo bo wystarczy że ktoś zobaczy że strzelasz i trafiasz bez zooma i już można to podejrzewać.
Admin robi screeny, ty je wrzucasz i już wiadomo...
Wyjaśnij czy chodzi Ci o skrypt fast zoom czy celownik do awp bo już po tych wypowiedziach nie wiem, sam celownik nie pomaga celnie oddać strzału
pomaga jezeli strzela sie z bliskiej odleglosci ;]
chodzilo mu o sam celownik... :)Wykryć czy używasz celownika w AWP jest bardzo łatwo bo wystarczy że ktoś zobaczy że strzelasz i trafiasz bez zooma i już można to podejrzewać.
| « Brak listy serwerów / failed to contact game server | POMOCY Nowa Mysz » |