Witam , od dłuższego czasu , bo już prawie pół roku , mam problem z CS'em.
A konkretnie chodzi o to :
Kod:Błąd spod "0x5f1baed8" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000564". Pamięc nie może być read.
Wczesniej , ten błąd był praktycznie dla mnie nie do rozwikłania , ponieważ , ze względu na mój sprzęt
gdzie kolwiek pisałem , każdy pisał , żebym kupywał kompa za 1000000000zł , i będzie w porządku.
Obecnie widzę , że coraz więcej osób ma ten problem , i u większosci został on rozwiązany.
Czytałem dużo takich tematów , o owym błędzie. Każdy praktycznie miał inne rozwiązanie , antywirus ,
sterowniki , czy też co innego. Zwracam się do was o pomoc , gdyż raczej informatykiem nie jestem , i nie
mam zielonego pojęcia , jak co itd zrobić. Dodam tylko jeszcze małą historię jak to się stało i mój sprzęt :
No więc tak , miałem sobie kompa , przez rok wszystko cacy , potem miałem jakiś problem z kompem , przy włączaniu nie pokazywał się ekran , wystarczył format , ale , że miałem wtedy 10 lat, to serwis rox. Po roku znów to samo , i znów serwis.Następnie po półtora roku , stało się podobnie , lecz teraz nie pomógł już format , wymienili mi wiatraczki , chłodzenie i przeczyścili kompa , jak wiadomo , w takich serwisach raczej bardziej dbają o zarobek , niż o to by wszystko było idealnie. Więc dzięki mojemu lenistwu , przez rok restartował mi się komputer , potem jak już mi nerwy puściły , to postanowiłem coś z tym zrobić , podniosłem znajomemu , i okazało się , że tamte łajzy , nawet nie sprawdziły
czy wszystko dobrze zrobili , ram był źle włożony [pamięci w dualu] przez co non stop komp się resał co jakiś czas. U owego znajomego , który mi to zrobił , zaczął się ten błąd , prosiłbym o nie pisanie jaki to mam słaby komputer ,bo to wiem , ale wiem też , że wczesniej w CS'a grałem , i miałem non stop po 100 FPSów na owym sprzęcie.Owy znajomy zainstalował mi także NOD32 , jakaś taka wersja aka pirat, właściwie to sam nie wiem co to jest :P w każdym razie nod32. Jako , że czytałem pare tematów , i gdzie niegdzie problemem był antywirus , dlatego też postanowiłem swojego odinstalować , tego diabelskiego noda , i tak to gówno [nie polecam] :P. Lecz gdy odinstalowałem , brak połączenia z internetem , bum bum , cofka systemu , i tak oto piszę tutaj, jeśli ktoś ma jakieś propozycje, jestem na nie otwarty. Za pomoc mogę nawet zapłacić , bo to samo musiałbym zrobić , jakbym do kogoś go niósł , prosiłbym się nie sugerować jedynie anty wirem , bo może być to inny powód. To była jedynie moja teoria , która po części w dodatku nie wypaliła. Jeśli ktoś dotrwał do tego momentu , to gratuluje i dziękuje. Pozdrawiam , Shunner.
System : Microsoft Windows XP Professional (5.1 Kompilacja 2600)
Producent systemu : NVIDIA
Model systemu : AWDRACPI
BIOS : Award modular BIOS v6.00PG
Procesor : AMD Athlon(tm) , XP 1500+ , MMX , 3D Now , ~~1.3GHz
Pamięć : 512 RAM
Plik stronicowania : 525MB użytych , 1491 dostępnych
DirectX : DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)