mam problem.Nigdzie nie moge znalesc botow.Proszę o pomoc bedzie bardzo wdzięczny i roszę o opis co mam z tym zrobic
|
|
mam problem.Nigdzie nie moge znalesc botow.Proszę o pomoc bedzie bardzo wdzięczny i roszę o opis co mam z tym zrobic
1. ściągamy plik: Zbot
2. wypakowujemy do swojego katalogu z naszym cs, tak aby spakowany katalog cstrike nałożył się na nasz katalog cstrike
powinny się wtedy ponadpisywać niektóre pliczki
wystarczy odpalić grę i wcisnąć H - nasz Zbot'owe menu ;)
dorzucamy bota, zostaje analizowana mapa (tylko raz) i restart mapy.. możemy już się cieszyć grą :)
http://www.webfly.pl/Zbot.zip <---download ;)
DI DI ( PL ), ogólnie - do gier na silniku HL1 (w tym Counter Strike) jest wiele botów - najpopularniejsze to ZBOT (crackowane boty z Condition Zero) oraz PODBOT (wymagają metamoda). Dla Ciebie optymalne będą ZBOT'y - opis post wyżej.
Acha i żeby nie było :)
To opis mosha ;)
Ale mi te zboty nie dzialaja... Mam podmienione skiny broni i bez żadnych botów mi działa, a jak tylko wrzuce boty to jak postwaiam serwer (new game) to jak konczy mi juz się ladować to mi wywala główne menu... Ma ktoś może takie boty które dzialają?? Najlepiej te z CS:CZ bo sa najmądrzejsze...
JA tez uwazam ze sciagnac mozna Zbot ale tez rownie mozna sciagnac POD BOT i sie z nim pobawic xD xD
Zainstaluj PODBOT proste ...
A z tymi Zbotami to jak cię wywala do menu to nic w konsoli nie piszę, bo mi się tak robiło jak miałem sXe włączonego.
| « problen cs non-steam 1.6 | Problem z celownikiem ;o » |