Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Puszczanie muzyki za pomocą HLSS przy Non Steam:

, , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: puszczanie muzyki cs, muzyka do hlss, puszczanie muzyki w cs 1.6 non steam, jak puszczac muzyke w cs non steam, jak puszczac muzyke w cs 1.6 non steam, muzyka w not stam, jak puszczac muzyke w cs ns, jak puszczac muzyke w cs przez hlss, hlss muzyka, puszczanie muzyki cs problem, puszczanie muzyki w cs na non steam, puszczanie muzyki, puszczanie muzyki cs non steam, puszczanie muzyki w cs hlss, hlss na non steam, muzyka hlss pomoc, puszczanie muzyki do cs, jak otwazac muzyke za pomoca hlss, mp3 hlss, cs 1.6 non steam muzyka

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6745
Narzędzia wątku

Puszczanie muzyki za pomocą HLSS przy Non Steam

Chrupencjusz is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Zkonwertowałem muzykę, wrzuciłem ją do programu, przyporządkowałem klawisze, podczas gry naciskam jeden z klawiszy "1" na numerycznej i potem delete. Nic nei leci oprócz jakichś dziwnych odgłosów. Pokazuje mi się po prawej stronie obrazek że mówię coś. Nie działa. Czy ja mogę też słuchać tej muzy? Proszę o odpowiedz i pomoc.

Daję pomógł

[ Dodano: Nie 18 Maj, 2008 ]
up, prosze o pomoc !!!! Chce wreszcie moc puszczac mzue !!

[ Dodano: Nie 18 Maj, 2008 ]
UP ktos pomoze no zesz k***a nie wieze ze nikt nie wie jak to zrobic!

Odp: Puszczanie muzyki za pomocą HLSS przy Non Steam

Daxid is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam taki sam problem... pomoże ktoś?
ps. wiem ze stary temat ale moze jednak..

Odp: Puszczanie muzyki za pomocą HLSS przy Non Steam

dagi12 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Cytat:
Napisał davidx
wiem ze stary temat ale moze jednak..
Ale jednak tematów sprzed roku nie odświeżamy, zakładamy nowy jak coś.

Do jakiego rozszerzenia konwertowałeś muzykę ?
Jakiego programu ?
Cytat:
Napisał chrupencjusz
podczas gry naciskam jeden z klawiszy "1" na numerycznej i potem delete.
Jakoś dziwnie tą muzę dodajesz, ja robię tak.
Muzyka w Counter Strike

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Puszczanie muzyki w CS
Witam , problem jest taki , ze jak puszczam jakas klubowa muzyke to szumi i niewyrazne slychac , wiem , jest to spowodowane jakoscia , ale widzialem jak koles puszczal jakies techno i lecialo czysto prawie jak mp3 , mowil , ' ze sciszyl w blascie ' . Jak ktos wie jak to zrobic to niech napisze.
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Puszczanie muzyki HLSS - problem (trzeszczenie)
Przepraszam z góry jeżeli już były podobne tematy. Mam nietypowy problem z puszczaniem muzyki w cs poprzez HLSS, jeszcze wczoraj dźwięk był super na wszystkich serwerach, a od dzisiaj puszczana muzyka jest strasznie trzeszcząca i zniekształcona, tak jakby jakieś zakłócenia od środka szły. Nic od...
Problemy z CS 1.6
Puszczanie muzyki
Witam. Ostatnio gram na serverach i często ludzie puszczają muzkę, i zastanawiam się jak. Jak ktoś wie jak i może pomóc proszę o napisanie tego w tym temacie. Z góry dziękuję.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Puszczanie muzyki na serwie - dlaczego jest przyśpieszona?
Witam, Ostatnio chciałem sobie ustawić pewien dźwięk. Ściągnąłem mp3, przekonwertowałem na wav wg zaleceń, zapisałem - plik w winampie działa normalnie. Dopisałem odpowiednią linijkę do configu, podminiłem nazwe pliku muzycznego i wrzuciłem do odpowiedniego folderu. Wchodzę do gry,...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Hlss wyłancza cs przy zmianie muzyki
Witam. Mam taki wkurzający problem. Jak puszczam muzykę przez hlss pierwsza na liście piosenka odtwarza się lecz gdy chce zmienić na następną plik voice_inpunt podmienia się lecz gdy klikam f11 łapie krótkiego laga i cs wyłancza się. Zrobiłem wszystko tak samo u brata na komputerze i u niego działa...
Problemy z CS 1.6
Puszczanie muzyki
Wiec tak brat ma kompa puszcza muzę w cs i mu pięknie działa . Gdy robię to samo co on to mi szumi jak mogę to naprawić ?
Problemy z CS 1.6
Puszczanie muzyki
Mam taki problem z puszczaniem muzyki na servie ... robie wszystko według tego poradnika i jak naciskam f11 to wylacza mi cs'a do systemu... Moze dlatego ze mam na kompie Steam i ns? @serv ns
Problemy z CS 1.6
Puszczanie muzyki
Mam pewien problemik/pytanie... Raz na serwie koleś puszczał muzyke. Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby to nie była audycja z radioparty.pl . Nie wie czasem ktos, jak mozna w czasie gry puszczac taka audycje? Jak ktos pomoze, bede wdzieczny no i oczywiscie gibonik. :dance2:
Problemy z CS 1.6
Puszczanie muzyki
Witam, wiem puszczanie muzyki jest zabronione na wiekszosci serverow. Ale chcialem puszczac ja na moim wlasnym. 2. do userconfig.cfg wrzucamy: Kod: alias +PlayWAV "voice_inputfromfile 1; voice_loopback 1; +voicerecord" alias -PlayWAV "voice_inputfromfile 0; voice_loopback 0; -voicerecord" ...
Problemy z CS 1.6
Puszczanie Muzyki
Witam mam taki problem http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podstawy-counter-strike/art/156 stosuje sie do tego poradnika no i wszystko robie czyli wpisuje do configa i userconfinga te dane, gdy wchodze do cs i złudzony nadzieją że będzie działać :lol: naciska dumnie 'o' albo 'p' (tak jak w...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz