Elo, mam mianowity problem. Mikro działało i było git, a ja chciałem sobie poprawić jakość dźwięki i tam posprawdzałem coś w ustawianiach w panelu starowania.
Dobra fajnie, fajnie odpalam CSa i nie działa?
Ustawienia dałem takie jak były na początku i teraz co się dzieje:
-na skype w tym teście syłyszę siebie-czyli mikro działa
-w tescie (tam w panelu sterowania) jest coś takiego że najpierw dobiera głośność mikrofonu i to jest najdziwniejsze dre sie to wszystkie wskaźniki na czerwono nie odzywam sie wskaźniki stoją - czyli go odczytuje, ale jakoś się nie słysze a powinienem przed tym jak sie bawiłem to słyszałem :) potem klikam dalej i sie sprawdza jak się siebie słyszy no i wtedy się slysze xD
- a w csie raz czyta raz nie, a dźwięk się nie odgrywa słychać prprpr i harczy, albo wcale nie działa
Widziałem w miare podobne tematy, ale takiego problemu nie znalazłem, jeśli był taki temat przepraszam.
Mikro jest dla mnie bardzo ważnem nie znalazłem opcji przywróć domyśle w Panelu Sterowania xD.
Bardzo prosze o odp. z góry dzięki,
pozdro kkm
Edit:
Zauważyłem jesze jedną bardzo dziwną rzecz, poszperałem w ustawianiach i co dzwine mojego glosu nie lapie nic a nic, ale lapie glos z csa ^^ leci terrorist win ja sie pytam bylo cos slychac (gadałem costam), a ludzie mowia terrorist win i sprawdzałem rzeczywiscie tak jest xD
W ustawianiach mam:
Odtwarzanie głosu: Realtek HD Audio output, a nagrywanie glosu USB camera i działa coś tylko na niej bo mam jeszcze realteki ale na nich nic nie łapie :/
Macie takie coś, chyba nie reklamuje siebie, ani YT
Proszę o pomoc to dla mnie bardzo ważne.