Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Łączy mnie tylko z jednym serwerem:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: share server cs 1.6, cs connects only to one server, steam only connects me to spanish servers, cs 1.6 can only connect to one server

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1830
Narzędzia wątku

Łączy mnie tylko z jednym serwerem

afric is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem z CS 1.6 NS v23. Od pewnego czasu nie mogę dodać do ulubionych żadnego serwera poza jednym, na którym zwykle gram. Nigdy wcześniej tak się nie działo. Nie mam zapory, próbowałem przy odinstalowanym antywirusie, ściągałem patche z różnych źródeł.
Gdy kopiuję IP serwera to ni pokazuje mi go wśród ulubionych.
Nie wiem co zrobić?

Odp: Łączy mnie tylko z jednym serwerem

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Możliwe, że niektóre serwery, które chcesz dodac nie działają lub są steamowe lub mają stare dproto i nie zapisują sie dla niektórych nonsteamowców. Spróbuj poprzez konsole:
Cytat:
connect IP
Oczywiście za IP dajesz IP serwera...

Pozdrawiam.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Problem z jednym serwerem - AmxBans GM 1.3
Witam, mam problem z jednym serwerem. Chciałem tylko podkreślić, że dwa pozostałe są w porządku. Wiec do rzeczy.. Serwer nie wyswietla sie na liscie na stronie, admini nie dzialaja, nie da sie banowac. - Wersja AMXBansa: GmAMXBans 1.3 - Wersja AMXMODX 1.8.2 - Wersję serwera: dproto - Logi:...
Problem z pluginem AMX/AMXX
[Non Steam] NIE CHCE MNIE POŁĄCZYĆ Z SERWEREM. HELP!
Witam. Mam taki problem: Mam viste i cs mi śmiga, lecz gdy wchodzę w listę serwerów, wybieram jakiś ładuje się, ładuje i wyłącza się ;/ Co zrobic?
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Mikrofon, słyszy mnie tylko moja drużyna.
Witam, nie wiem dlaczego, ale gdy mówię coś przez mikforon, to przeciwnicy mnie nie słyszą, a tylko drużyna w której jestem. Gdy ktoś inny coś powie, to słyszy go każdy. Mój mikrofon działa dobrze, jeśli ma to coś do rzeczy, na skype śmiga wyśmienicie. Jakby ktoś wiedział, jakby mi pomóc, to bym...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Modele postaci- tylko po jednym.
Witam Mam taki problem mianowicie od pewnego czasu jak gram na serwareach to wygląd postaci w TT jak i CT jest taki sam, to znaczy w TT mam tylko jeden model (ten zielony) a w CT też jeden (taki z kominiarką) a ja bym chciał żebym znów mógł widziećnp. terroryste w stroju moro czy CT;a w kasku...
Problemy z CS 1.6
Darmowe szablony tylko i mnie
Mam 10 szablonów dla klanów cs !! www.1shoot1kill.xaa.pl Zapraszam do pobierania
Archiwum forum
[RS] Baciary - Tylko pokochaj mnie
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pojedyncze kawałki, mp3
Goya - Tylko mnie kochaj
YouTube - Goya - Tylko mnie kochaj
Teledyski - youtube, wrzuta, avi
Rozłącza mnie z serwerem Steam...
Wchodzę na serwer steam a po kilku minutach wyświetla mi się coś takiego: http://img101.imageshack.us/img101/8403/bladut4.png Grę kupiłem w sklepie, przez dwa tygodnie było ok a teraz to... o co chodzi skoro gra jest oryginalna???
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Dlaczego na serwerze nie rankinguje tylko mnie?
Witam, mam swój serwer na pukawce i adma ustawionego na steam id oraz na nick. Na serwerze jest ranking na nick. Działa on poprawnie wszystkim, tylko nie mi.... Ciągle jestem 3 miejsca od końca, niezależnie ile osób w tym rankingu dojdzie, czy ile razy zabije przeciwnika... Na początku działał mi...
Amx Mod X
Wysokie pingi tylko na jednym serwie.
Otoz mój problem polega na tym ,że tylko na jednym serwerze mam bardzo wysokie pingi. tzn pogram 30 sec i ping skacze mi o 1000 wyskauje Waring: cl_flushentityPackiet .. Jest to serwer klanowy nikt inny niema takiego problemu wszystko chodzi normalnie serwer z shooters. W tym samy czasie reszta...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz