Popularne odwołania do tej strony: share server cs 1.6, cs connects only to one server, steam only connects me to spanish servers, cs 1.6 can only connect to one server
Mam problem z CS 1.6 NS v23. Od pewnego czasu nie mogę dodać do ulubionych żadnego serwera poza jednym, na którym zwykle gram. Nigdy wcześniej tak się nie działo. Nie mam zapory, próbowałem przy odinstalowanym antywirusie, ściągałem patche z różnych źródeł.
Gdy kopiuję IP serwera to ni pokazuje mi go wśród ulubionych.
Nie wiem co zrobić?
Możliwe, że niektóre serwery, które chcesz dodac nie działają lub są steamowe lub mają stare dproto i nie zapisują sie dla niektórych nonsteamowców. Spróbuj poprzez konsole:
Witam, mam problem z jednym serwerem. Chciałem tylko podkreślić, że dwa pozostałe są w porządku. Wiec do rzeczy.. Serwer nie wyswietla sie na liscie na stronie, admini nie dzialaja, nie da sie banowac.
- Wersja AMXBansa: GmAMXBans 1.3
- Wersja AMXMODX 1.8.2
- Wersję serwera: dproto
- Logi:...
Witam, nie wiem dlaczego, ale gdy mówię coś przez mikforon, to przeciwnicy mnie nie słyszą, a tylko drużyna w której jestem. Gdy ktoś inny coś powie, to słyszy go każdy. Mój mikrofon działa dobrze, jeśli ma to coś do rzeczy, na skype śmiga wyśmienicie. Jakby ktoś wiedział, jakby mi pomóc, to bym...
Witam
Mam taki problem mianowicie od pewnego czasu jak gram na serwareach to wygląd postaci w TT jak i CT jest taki sam, to znaczy w TT mam tylko jeden model (ten zielony) a w CT też jeden (taki z kominiarką) a ja bym chciał żebym znów mógł widziećnp. terroryste w stroju moro czy CT;a w kasku...
Wchodzę na serwer steam a po kilku minutach wyświetla mi się coś takiego:
http://img101.imageshack.us/img101/8403/bladut4.png
Grę kupiłem w sklepie, przez dwa tygodnie było ok a teraz to... o co chodzi skoro gra jest oryginalna???
Witam, mam swój serwer na pukawce i adma ustawionego na steam id oraz na nick. Na serwerze jest ranking na nick. Działa on poprawnie wszystkim, tylko nie mi.... Ciągle jestem 3 miejsca od końca, niezależnie ile osób w tym rankingu dojdzie, czy ile razy zabije przeciwnika... Na początku działał mi...
Otoz mój problem polega na tym ,że tylko na jednym serwerze mam bardzo wysokie pingi. tzn pogram 30 sec i ping skacze mi o 1000 wyskauje Waring: cl_flushentityPackiet .. Jest to serwer klanowy nikt inny niema takiego problemu wszystko chodzi normalnie serwer z shooters. W tym samy czasie reszta...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u