Coś namieszałem :/ zrypały mi sie dźwięki nie wiem jak to okre slic bawiłem sie w podmienianie i coś zrypałem Bardzo bym prosił o rehost dzwięków bo nie chce mi sie steama reinstalować :/
To nie lepiej walnąć sobie reinstalki CS-a?? Jak nie masz na płycie, to ściągnij z forum wersję non-steam, zainstaluj ją (można mieć i steam i non-steam na kompie, nie będą ze sobą kolidować), skopiuj folder z dźwiękami z non-steama i wklej go w foldery steamowe CS-a.
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo.
Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro.
Jeśli ktoś jest...
Siemka
Umiał by ktoś wrzucić folder ze skinami od CT i T bo podmieniałem a nie zrobiłem kopii. Najlepiej na odsiebie albo inny hosting, albo podać link gdzie można ściągnąć oryginalne skiny...
Need For Speed SHIFT - Orginalne spolszczenie
http://www.fototube.pl/pictures/2i9hufr.jpg
Rozmiar - 26,39 mb
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
mam taki problem iż wgrałem muzyczki na serwer ok pobierają się ale niema ich na dysku i nie chodzą... i pisze pisze takie cos : " failed to load sound "admin_plugin\actions\enter.mp3", file probably missing from disk/repository" moze jest na to komenda zeby sie normalnie pobierały i zapisywały na...
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co gracze chcieliby na serwerze. Dokładnie chodzi mi o mod np. Zombie , Gaben itd..
Coś nowego nietypowego.
Wszelkie propozycje rozważe.
Witam ściągnąłem ostatnio confingi dotyczące CW ale nie wiem gdzie to wrzucić na serwer
A więc w folderze są takie pliki
- comandmenu.cfg
- tempdecal.wad
- comandmenu.txt
Witam, czy zagram w counter strike z LIeboxem z tp?? 1024 kb prędkość, właśnie chcę grać w "kantera" a ten net mi sie nie pozwala.... Mam nie daleko do punktu więc zasięg będzie dobry, prosze o odpowiedź z góy dziękuje
Opis mojego problemu znajdziecie tutaj: http://www.forum.wiaderko.com/topics36/problem-ze-steamem-vt9949.htm
Proszę aby ktoś mi powiedział jak skonfigurować PacSteam na Steam, poeniważ podejrzewam że ten kto mi wcześniej ukradł to konto steam zrobił mi na złość i skofingurował... Dam pomógł :D
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u