Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Może ktoś wrzucić wszystkie orginalne dzwięki z countera?:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: oryginalne dzwieki cs 1.6, oryginalne dzwieki cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2157
Narzędzia wątku

Może ktoś wrzucić wszystkie orginalne dzwięki z countera?

BaKeR is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Coś namieszałem :/ zrypały mi sie dźwięki nie wiem jak to okre slic bawiłem sie w podmienianie i coś zrypałem Bardzo bym prosił o rehost dzwięków bo nie chce mi sie steama reinstalować :/

Drill is Online
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

To nie lepiej walnąć sobie reinstalki CS-a?? Jak nie masz na płycie, to ściągnij z forum wersję non-steam, zainstaluj ją (można mieć i steam i non-steam na kompie, nie będą ze sobą kolidować), skopiuj folder z dźwiękami z non-steama i wklej go w foldery steamowe CS-a.

BaKeR is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

no dobra zrobie tak .

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Bot+ wszystkie wayponty+ wszystkie skrypyty! Prosto do uzycia!
Download Poradnik.rar. lub Download Poradnik.rar.
Instalacja gry i podstawy
[Non Steam] Orginalne modele,
witam, niedawno zrobiłem sobie modele hltv, bo niby każdy mówi że fajne, dla mnie to brzydkie. Więc proszę kogoś żeby mi dał orginalne modele thx.
Problemy z CS 1.6
Perfumy-orginalne, stała oferta, niskie ceny
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest...
Inne
[Szukam] Orginalne Skiny CT & T
Siemka Umiał by ktoś wrzucić folder ze skinami od CT i T bo podmieniałem a nie zrobiłem kopii. Najlepiej na odsiebie albo inny hosting, albo podać link gdzie można ściągnąć oryginalne skiny...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[HF]Need For Speed SHIFT - Orginalne spolszczenie[language pack]
Need For Speed SHIFT - Orginalne spolszczenie http://www.fototube.pl/pictures/2i9hufr.jpg Rozmiar - 26,39 mb Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Archiwum forum
wszystkie dzwieki nie dzialaja
mam taki problem iż wgrałem muzyczki na serwer ok pobierają się ale niema ich na dysku i nie chodzą... i pisze pisze takie cos : " failed to load sound "admin_plugin\actions\enter.mp3", file probably missing from disk/repository" moze jest na to komenda zeby sie normalnie pobierały i zapisywały na...
Co wrzucić na serwer?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co gracze chcieliby na serwerze. Dokładnie chodzi mi o mod np. Zombie , Gaben itd.. Coś nowego nietypowego. Wszelkie propozycje rozważe.
OffTopic - Counter Strike
Gdzie to wrzucić?
Witam ściągnąłem ostatnio confingi dotyczące CW ale nie wiem gdzie to wrzucić na serwer A więc w folderze są takie pliki - comandmenu.cfg - tempdecal.wad - comandmenu.txt
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Czy zagram w Countera z LiveBoxem?
Witam, czy zagram w counter strike z LIeboxem z tp?? 1024 kb prędkość, właśnie chcę grać w "kantera" a ten net mi sie nie pozwala.... Mam nie daleko do punktu więc zasięg będzie dobry, prosze o odpowiedź z góy dziękuje
Konfiguracja z PacSteam na Orginalne Steam
Opis mojego problemu znajdziecie tutaj: http://www.forum.wiaderko.com/topics36/problem-ze-steamem-vt9949.htm Proszę aby ktoś mi powiedział jak skonfigurować PacSteam na Steam, poeniważ podejrzewam że ten kto mi wcześniej ukradł to konto steam zrobił mi na złość i skofingurował... Dam pomógł :D
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz