Witam.
Szukam modelów HLTV, czyli te bez animacji. Chodzi mi aby był w paczce model noża w lewej ręce bez animacji, oraz AWP z celownikiem bez animacji. Ma to wyglądąć tak jak jest na filmach frag eXecutors.
Będe wdzięczny za link + skan.
Siema.
Wgrałem sobie modele HLTV ale po pewnym czasie mi się znudziły więc je usunąłem z pliku models. Wszystko jest jak w normalnym cs po za jednym jak zginę i oglądam innym graczy mają modele HLTV. Co zrobić?
Witam,
mam modele z CS:S w CS 1.6.
Chcę zrobić sobie modele HLTV, i mam pytanie czy jak zrobie modele hltv to będą z 1.6? Jeżeli tak, to czy dałoby się zrobić jakoś żebym mial modele HLTV i modele CS:s?
Za pomoc oczywiscie Gibon.
Witam.
Ostatnio wgrałem sobie modele broni hltv i spodobały mi się. Jednak te modele czy standardowe to i tak trzeba odczekac troszeczke czasu zanim bedzie mozna zacząć strzelac. Moze jest jakis sposob na obejscie tego.
Z gory dzieki za pomoc.
Szukam modeli HLTV... np. granat jest ciagle w rece... wiecie o co chodzi. Rzeby bylo tak jagbym ogladal HLTV... i jeszcze jedno da sie pozbyc keylogera ?? :neutral:
Witam. Mam takie pytanie.
Gdy już zainstaluje modele bez animacji (HLTV models) to czy wchodząc na jakiś serwer znów nie będę musiał ściągać standardowych modeli? Czy na serwerach mogę grać na modelach HLTV czy tylko na standardowych? Dziękuję z góry za pomoc :)
Witam. Mam pewien problem, mianowicie wgrałem modele hltv do swojego cs'a. Jednak nie przekonały mnie one żeby grać na nich cały czas bo bardziej podobają mi się standardowe. Mam cs 1.6 v32 czyli najnowszą gdzie są ładniejsze granaty. I tu moje zapytanie jak je odzyskać? Jeżeli ściągne z neta...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u