Witam
Od niedawna gram na steam. Kiedy wgram jakieś mapy (inne niż podstawowe) do folderu "cstrike_polish" i robię serwer, żeby zagrać z kumplami mogę wybrać tylko mapy, które wgrałem ;/
Jak rozwiązać ten problem?
|
|
Witam
Od niedawna gram na steam. Kiedy wgram jakieś mapy (inne niż podstawowe) do folderu "cstrike_polish" i robię serwer, żeby zagrać z kumplami mogę wybrać tylko mapy, które wgrałem ;/
Jak rozwiązać ten problem?
Wgrywałem i to samo : /
---------- Post dodany 24-06-2010 o godzinie 20:04 ----------
Pomoże ktoś : /
Zauważam tu pewną niezgodność, mapy wgrywasz bezpośrednio do folderu cstrike_polish czy do cstrike_polish/maps ? To jest wielka różnica, a po Twoim 1 poście można sie tylko domyślac ...
cstrike_polish czy do cstrike_polish/maps ale problem rozwiązany pliki map nie miały znaznaczenia "do odczytu".
Tylko do odczytu nie ma z tym nic wspólnego.
Znam trzy metody:
1. Wszystkie dodatkowe mapy przenieść do cstrike\maps, tak żeby folder cstrike_polish\maps był pusty. Wada: jak pobierzesz jakąkolwiek nową mapę znów trzeba ją przenosić.
2. Ustawienie języka w opcjach Steam na angielski. Wada: konfigi, modele, spritey, dźwięki itp. trzeba przenieść z cstrike_polish do cstrike (ale tylko jeden raz), no i masz Steam po angielsku.
3. Wyciągnięcie podstawowych map z pliku counter-strike.gcf za pomocą GCFScape i wklejenie do cstrike_polish\maps. Wada: dodatkowe 77MB na dysku ;) .
Moim zdaniem najlepsza jest trzecia metoda, robi się to tylko raz i Steam jest po polsku.
jak zrobisz serwer wpisz w konsoli rcon changelevel i nazwa mapy tez tak mialem chyba za duzo map i nie wyswietlalo wszystkich
| « Sluchawki dziwek | Problem cs 1.6 niema przeciwnikow » |