Popularne odwołania do tej strony: boty steam, steam boty, zbot na steam, boty do stema, sa boty na steam, zboty na steam, zbot jak je wlaczyc, bot steam, sa boty na stem, czy w cs steam sa boty
Witam ostatnio mam problem z lagami i chciałem sobie pograć na steam-ie na boty, ale czy są boty do steam?
Jak zainstaluje ZBOT te co miałem w non steam to w steam tez mi będą działały?
Witam wszystkich ;)
Mam do was prośbę ściągnąłem boty z jednego źródła z poradnikiem lecz nie na forum.wiaderko.pl i tamte boty nie działały i nie wiem dlaczego w ogóle wydawało mi się to wszystko pokręcone. Jakbym mógł was prosić o podanie mi linka do Poradnika + link do downloadu potrzebnych...
Witam!
Nie grałem dosyć długo w cs'a, ponieważ miałem przerwę i chcę teraz to nadrobić. Mam nową myszkę i komputer i muszę się powoli przyzwyczaić. Moje pytanie jest następujące. Czy da się zainstalować boty do Cs 1.6 Steam? Jak się da to proszę o jakąś instrukcję dotyczącą instalacji tych botów i...
Chcem se pograć na stemie na botach
wgrałem zboty tak jak przeczytałem w instrukcji na wiaderku
ale gdy włączam
i dodaje boty cały czas się serwer restartuje :dash2:
i w każdym inna nazwa bota o co chodzi ?
z góry dziex za pomoc
A więc mam problem zainstalwoałem steama wsyztsko ok i na okladce pisze ż esa oryginalne boty...ale jak je włączyć?
Drugie moje pyaie to...gdzie znajde HLDS w steamie? cyz on wogóle jest? bo jak daje wyszukaj plik lub foldrer daje hlds.exe i znajduje wlaczam i pskze ze nie mam pliku steam.dll(czy...
Witam
Mama pytanko czy idzie jakość zainstalować boty do CS na Steam.
Ja sam próbowałem zainstalować ale cały czas restartuje się cały czas serwer i się mocno przycina.
Prosze o pomoc w instalacji tych botów.
Witam
Mama pytanko czy idzie jakość zainstalować boty do CS na Steam.
Ja sam próbowałem zainstalować ale cały czas restartuje się cały czas serwer i się mocno przycina.
Prosze o pomoc w instalacji tych botów.
Witam, chciałbym dodać na swój serwer (stworzony przez ikonkę Dedicated Server, po instalacji patcha v23) boty. Jak mam to zrobić? Za jakąkolwiek pomoc będę wdzięczny.
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u