Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Są boty do Steam?:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: boty steam, steam boty, zbot na steam, boty do stema, sa boty na steam, zboty na steam, zbot jak je wlaczyc, bot steam, sa boty na stem, czy w cs steam sa boty

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 4613
Narzędzia wątku

Są boty do Steam?

lerek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam ostatnio mam problem z lagami i chciałem sobie pograć na steam-ie na boty, ale czy są boty do steam?
Jak zainstaluje ZBOT te co miałem w non steam to w steam tez mi będą działały?

Proszę o pomoc

Mirek is Offline
Admin HJ

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Cytat:
Napisał lerek
Jak zainstaluje ZBOT te co miałem w non steam to w steam tez mi będą działały?
TAK

nigdy nie wiesz gdzie czai sie sztruks

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

lerek, nie ma różnicy pomiędzy nonsteamem a steamem.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Boty w steam
Witam Mam pytanie czy do steam są jakieś boty?? bo zadne mi nie działąja proszę o pomoc i jeżeli są to instrukcje jak grac będe wdzięczny.
Instalacja gry i podstawy
Problem boty do cs 1.6 steam
Witam wszystkich ;) Mam do was prośbę ściągnąłem boty z jednego źródła z poradnikiem lecz nie na forum.wiaderko.pl i tamte boty nie działały i nie wiem dlaczego w ogóle wydawało mi się to wszystko pokręcone. Jakbym mógł was prosić o podanie mi linka do Poradnika + link do downloadu potrzebnych...
Problemy z CS 1.6
Steam + boty
Witam! Nie grałem dosyć długo w cs'a, ponieważ miałem przerwę i chcę teraz to nadrobić. Mam nową myszkę i komputer i muszę się powoli przyzwyczaić. Moje pytanie jest następujące. Czy da się zainstalować boty do Cs 1.6 Steam? Jak się da to proszę o jakąś instrukcję dotyczącą instalacji tych botów i...
Problemy z CS 1.6
PROBLEM Boty w Steam
Chcem se pograć na stemie na botach wgrałem zboty tak jak przeczytałem w instrukcji na wiaderku ale gdy włączam i dodaje boty cały czas się serwer restartuje :dash2: i w każdym inna nazwa bota o co chodzi ? z góry dziex za pomoc
Problemy z CS 1.6
Boty, HLDS - STeam
A więc mam problem zainstalwoałem steama wsyztsko ok i na okladce pisze ż esa oryginalne boty...ale jak je włączyć? Drugie moje pyaie to...gdzie znajde HLDS w steamie? cyz on wogóle jest? bo jak daje wyszukaj plik lub foldrer daje hlds.exe i znajduje wlaczam i pskze ze nie mam pliku steam.dll(czy...
Problemy z CS 1.6
Jak zainstalować boty do Counter-Strike steam?
Witam Mama pytanko czy idzie jakość zainstalować boty do CS na Steam. Ja sam próbowałem zainstalować ale cały czas restartuje się cały czas serwer i się mocno przycina. Prosze o pomoc w instalacji tych botów.
Jak zainstalować boty do Counter-Strike steam?
Witam Mama pytanko czy idzie jakość zainstalować boty do CS na Steam. Ja sam próbowałem zainstalować ale cały czas restartuje się cały czas serwer i się mocno przycina. Prosze o pomoc w instalacji tych botów.
Problemy z CS 1.6
Boty
mam takie pytanie, jak dodać boty do cs'a jak mam steam? bo czasami nie mam dostępu do neta i chciałabym sobie pograć.
Czy na steam chodzą boty
Czy na steam da sie grac na boty
Boty na serwer non steam?
Witam, chciałbym dodać na swój serwer (stworzony przez ikonkę Dedicated Server, po instalacji patcha v23) boty. Jak mam to zrobić? Za jakąkolwiek pomoc będę wdzięczny.
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz