Mam problem z PODBot, kiedy zainstaluje je tak jak jest napisane nie ruszają sie lub skaczą ;)
daja tylko komendy Go Go Go itp. nie działa mi menu do zazadzania nimi i amxmodmenu jak je zainstaluje. ocb?
|
|
Mam problem z PODBot, kiedy zainstaluje je tak jak jest napisane nie ruszają sie lub skaczą ;)
daja tylko komendy Go Go Go itp. nie działa mi menu do zazadzania nimi i amxmodmenu jak je zainstaluje. ocb?
może ściągnąłeś zbyt starą wersję PODBota, która nie współpracuje w pełni z CS-em 1.6??
/edit
oficjalna strona PODBota:
ściągnij stąd nową wersję i sprawdź!!!!! :DKod:http://podbotmm.bots-united.com/main_pb_page/index.htm
nie jest gitarka tylko skaczą albo sie nie ruszają^^ jakies inne skugestie ktos ma?
Jord, na niektórych mapach tak jest.
No to co mam zrobic zeby nie było tak? cos sciagnąc, co usunac? a co zrobic zeby amx działał? bo musze grac z amx bo mam pewien plugin^^ apodbotmenu tez mi nie działa:]
Sciagam de_dust, wzucam do folderu WPTDefault(chyba dobrze wzuciłem) boty skaczą, amxx nie działa wtf? Chodzi mi zeby działał amxx i boty działały.
[ Dodano: Pon 03 Wrz, 2007 ]
Ej a co mam zrobic jesli juz zainstalowałem boty (inne zainstalowałem zbot?) bo amxx nie działa
a potrzebuje amx:p
jak jest amx to botów nie ma a jak sa boty to amx nie ma :D
:]
Jord, amx nie współpracuje z zbotami.
Readme "mowi": Extract *.pwf to: ...\PODbot\wptdefault\ :)
ale nie kapujesz? mówiłem ze to zrobiłem i nie działa, sciagłem te najnowsze co kolega up dał edita i nic! a jesli juz mam zbot(jakos tak) to co mam zrobic zeby amxx działał? słyszałem ze skrót hlds i cos mam dopisac gdzie stam ale nie wiem co, i brakue mi jakiegos dll? czy cos? odp...Zamieszczone przez Maden
powtarzam znów, zboty nie działają z amxxem!Zamieszczone przez Jord
No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi...
LOCK za durne pytania, sam się już pogubiłeś i nie wiesz co piszesz.No te podbot? co zrobic zeby działały bo nie działa amxx z nimi...
| « Server puchatek problem,87.206.202.222:27016 | Klopot z moim serwem » |