Mam taki problem, dzis gralem se na serwie ,zjechalem na pasek na chwile po chwili znowu wrocilem do csa a tu ciemnosc (nie taka doslowna bo cos widac).Dobra , myslalem ze to chwilowe relognolem zrestartowalem csa i tak to samo. Przemienilem z OpenGL na Soft to po 5 min wylacza csa..odinstalowalem i zainstalowalem na nowo i nic.... nie wiem co sie dzieje! czy to karta ?
Witam, postanowiłem sobie zrobić formata, wszystko niby okej, sterowniki chyba zainstalowane, jednak mam problem z programem GammaAdjuster, który służy do rozjaśniania monitora. Przed formatem bez tego programu nie odpalałem cs, bo miałem tak ciemno, że grać się nie dało. Teraz gdy go odpalam,...
Witam, mam problem z Cs 1.6 Steam a dokładniej .
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ram : 1023 MB
Procesor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU W4500 @ 2.20 GHz 2.20 GHz
Windows : Vista Home Premium ( Oryginalne )
Dodatkowe...
Mam problem z ekranem. Grając w cs'a gdy wejde na ciemny obszar ekran mi sie przyciemna na jasny zjaśnia się wiecie czym jest to spowodowane? Prosze o pomoc.
Download for free / Pobierz za darmo - Gra w ciemno!!!
Bardzo wciągająca gra, niegdyś leciała bądź leci w TV...
Bardzo popularna gra bazująca na znanym teleturnieju Gra w ciemno. Zasady są identyczne, jak w oryginale. Najpierw losujemy koperty, potem odpowiadamy na pięć pytań, a na końcu...
No właśnie chodzi mi o zombie moda, grałem kiedyś normalnie wszytko ładnie widać a tu pewnego razu wchodzę na serwer i gó*no widzę 0_o jak latarkę włączę to niby mi rozświetla ale prawdę mówiąc dużo to nie daje, mniej więcej tak to wygląda http://www.voila.pl/154/0alx6/?1 Grać się nie da za...
Witam aktualnie mam plugin:
amx_lights - AlliedModders
Ale nie spełnia moich oczekiwań bo na otwartych powierzchniach jest jasno raz tuż obok wody
http://www.vpx.pl/up/20080622/303502ee59a89b1eef1f7fe41ef6fed2e4d28b66315.png
I potrzebuję żeby było wszędzie ciemno oraz najlepiej plugin na mgłę...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u