Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu OpenGL ciemność:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 800
Narzędzia wątku

OpenGL ciemność

jagielak is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam taki problem, dzis gralem se na serwie ,zjechalem na pasek na chwile po chwili znowu wrocilem do csa a tu ciemnosc (nie taka doslowna bo cos widac).Dobra , myslalem ze to chwilowe relognolem zrestartowalem csa i tak to samo. Przemienilem z OpenGL na Soft to po 5 min wylacza csa..odinstalowalem i zainstalowalem na nowo i nic.... nie wiem co sie dzieje! czy to karta ?

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam] Ciemno w CS - bez zmian.
Witam, postanowiłem sobie zrobić formata, wszystko niby okej, sterowniki chyba zainstalowane, jednak mam problem z programem GammaAdjuster, który służy do rozjaśniania monitora. Przed formatem bez tego programu nie odpalałem cs, bo miałem tak ciemno, że grać się nie dało. Teraz gdy go odpalam,...
Problemy z CS 1.6
[Steam] OpenGL i D3D Nie działa( Potrzebuję tylko OpenGL)
Witam, mam problem z Cs 1.6 Steam a dokładniej . ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ram : 1023 MB Procesor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU W4500 @ 2.20 GHz 2.20 GHz Windows : Vista Home Premium ( Oryginalne ) Dodatkowe...
Problemy z CS 1.6
Ciemność
Mam problem z ekranem. Grając w cs'a gdy wejde na ciemny obszar ekran mi sie przyciemna na jasny zjaśnia się wiecie czym jest to spowodowane? Prosze o pomoc.
Archiwum forum Hardware
128x128 / Gra w ciemno
http://img80.imageshack.us/img80/1780/menu2cp2.png Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Darmowe gry java
Feel - A gdy jest już ciemno
YouTube - Feel - A gdy jest już ciemno
Teledyski - youtube, wrzuta, avi
gra w ciemno do pobrania
szukam gry w ciemno do pobrania za darmo
Archiwum forum
[176x220] Gra w Ciemno
Gra w Ciemno
Darmowe gry java
[RapidShare] Gra w ciemno
Download for free / Pobierz za darmo - Gra w ciemno!!! Bardzo wciągająca gra, niegdyś leciała bądź leci w TV... Bardzo popularna gra bazująca na znanym teleturnieju Gra w ciemno. Zasady są identyczne, jak w oryginale. Najpierw losujemy koperty, potem odpowiadamy na pięć pytań, a na końcu...
Archiwum forum
Ciemność , ciemność widze...
No właśnie chodzi mi o zombie moda, grałem kiedyś normalnie wszytko ładnie widać a tu pewnego razu wchodzę na serwer i gó*no widzę 0_o jak latarkę włączę to niby mi rozświetla ale prawdę mówiąc dużo to nie daje, mniej więcej tak to wygląda http://www.voila.pl/154/0alx6/?1 Grać się nie da za...
Problemy z CS 1.6
Ciemność na mapie ale nie do końca ?
Witam aktualnie mam plugin: amx_lights - AlliedModders Ale nie spełnia moich oczekiwań bo na otwartych powierzchniach jest jasno raz tuż obok wody http://www.vpx.pl/up/20080622/303502ee59a89b1eef1f7fe41ef6fed2e4d28b66315.png I potrzebuję żeby było wszędzie ciemno oraz najlepiej plugin na mgłę...
Problem z pluginem AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz