Siema mam taki problem, ściągłem gammacontrol i robie wszystko wg instrukcji:
ctrl + alt + 2 i nic sie nie dzieje z monitorem, ani nie rozjaśnia, ani nie przyciemnia gry i pulpitu ;/ co może byc tym spowodowane? Proszę Was o pomoc
|
|
Siema mam taki problem, ściągłem gammacontrol i robie wszystko wg instrukcji:
ctrl + alt + 2 i nic sie nie dzieje z monitorem, ani nie rozjaśnia, ani nie przyciemnia gry i pulpitu ;/ co może byc tym spowodowane? Proszę Was o pomoc
Zmień sobie, żeby robić to jednym przyciskiem np. + zwiększać, - zmniejszać, na pewno będzie działać, chyba że wolisz wciskać 3 przyciski na raz ,d.
a jak to zmienić??
Masz tam okienka, w które zamiast tych 3 klawiszy wpisz swój jeden, którym chcesz rozjaśniać lub ściemniać ekran ,d.
Nie da się tego zmienić. Co do problemu to nie wiem za bardzo co może być tego przyczyną. U mnie działa dobrze i nigdy z tym nie miałem problemu. Spróbuj ściągnąć z jakiegoś innego źródła, a jak to nie pomoże to może coś z grafiką musisz pokombinować (nowe stery, jakieś opcje pozmieniać). Wiem, że jest jeszcze inny program do rozjaśniania monitora, ale nie wiem jak się nazywa (poszukaj w google).
Da się to zmienić, bo sam miałem to pod innymi klawiszami, więc kolegi w błąd nie wprowadzaj ,d.
Powiedz nam jak to się zmienia, bo chętnie bym to zrobił.
dB_FaTa[L]1Ty *, Mylisz programy w gamma control Nie Da się zmienić klawiszy rozjaśniania
19twister92, ja tak miałem gdy leciałem na jakiejs pirackiej - pozmienianej wersji windowsa

Omg, sorry, że wprowadziłem w błąd. Pomyliło mi się z Gamma Adjuster, którego używam, a tam można zmieniać klawisze rozjaśniania i przyciemniania ,d.
ok dzieki S.T.A.L.K.E.R. + leci
czyli tego się nie da naprawić??
Jedyna opcja to ściągnąć Gamma Adjuster. Program, myślę że wcale nie gorszy od GC. Sam go używam, a można zmienić konfigurację klawiszy. Polecam !!!
| « Problem ze sprejem | Skoki » |