Popularne odwołania do tej strony: kick za ping, que hacer para no tener casi ping, hpk 100 amxx, la clave de counter strike para cambiarle el nombre a las personas
siemka jak zrestartowac serwer nie wychodzac do panelu hlds i restartujac mapy ?? jak zrobic ze juz jest np. pare rund zagranych i chce zrobic restart nie wychodzac do panelu ? pliska pomocy piszcie tutaj albo na gg 5469661
Witam moze mi ktos powiedziec jak zrobic zebym ja był 1 w ranku chodzi mi oto ze bez grania bym był 1 zrobił bym se np 4000 zabitych do 2000 mozna tak zrobic prosze pisac na gg 5075990 lub tu
Mam serwer dodałem mp3 na koniec rundy. Wiem ze dobrze bo u mnie działa, ale gdy odinstalowałem Cs'a i wbijam na swoj serwer nie sciaga mi sie nic. I nie ma żadnej nuty. Wchodze na konto FTP patrze są all piosenki. Moze wiecie jak zrobic by piosenki się sciagały kazdemu.
Z góry THX :wink: .
Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg 6581994.