Szukam komend na róźnorakie przycinki, ping itp. ponieważ mam słabego procka, a chciałem "upiększyć" grę w CS.
Narazie mam to :
max_shells 0 ;
max_smokepuffs 0 ;
ex_interp 0.01 ;
fastsprites 0.
Szukam również komendy na takie otóż działanie :
Kiedy mam np. dgl , podnoszę m4 i zostaje mi dgl w ręce, a nie zmienia się na m4 po wzięciu z ziemi.
Proszę o dużo odpowiedzi, bo narazie moja gra jest jakbym się "teleportował" co kawałek :]
A do tych wszystkich komend ściągnij i zainstaluj sobie reforc'a lub refreshlocka, co znacznie poprawi Tobie liczbę FPS'ów podczas gry w CS 1.6. Poniżej zamieszczam temat z linkami do tych programów :
Joł
Zaczynając temat: nie wiedziałem w sumie gdzie go wrzucić, wybrałem najbardziej podchodzący pod kryteria dział.
Problem występuje na waszym serwerze TP, a polega na tym, że po użyciu komendy "NUKE" przez admina, mój komputer przestaje reagować na cokolwiek i pozostaje mi tylko opcja...
Witam. Zainstalowałem świeżo amx, nie mając o tym pojęcia ale forum mi pomogło :) Serwer zakładam dla znajomych, żeby pograć między sobą. I mam problem. Gdy wpisuje komendy typu /hp /me itp wyświetla się że są wyłączone. Jak je włączyć ? w amx mod menu szukałem i nie znalazłem. Chyba że potrzebują...
Witam! Czy są jakieś komendy które nie wymagają żadnych AMX itd. tylko które wpisuje się "na czysto" w konsoli które powodują:
-Przeniesienie gracza do innej drużyny.
-Zabicie gracza.
-Slap'nięcie (popchnięcie czy coś w tym stylu) gracza.
-Zamrożenie.
Mam problem z mikro. Gdy wchodze na test mikro to na początku jest aki szum a póżniej trzeszczy jak cholera. Na skype i w rejestratorze dżwięków jest ok. mam zintegrowaną karte Realtek z płytą główną. Net - 1 Mbit/s . Proszę jeszcze o komendy jakby ktoś miał do mikrofonu. najlepiej z opisem .
Witam potrzebuje 2 komend,
1 komenda na to, żeby zmienic czcionke przy HP, kevlarze, nabojach na bardziej , wyraźną ta jest bardzo nie wyraźna i bolą mnie od niej oczy.
http://img341.imageshack.us/i/glocktok0000.png/ - screen
2 komenda na to, żeby zmienic wygląd menu kupowania broni,...
Witam
mam wszystkie flagi admina i jak naciskam menu admina to nie moge wykonywać komend na graczach, tzn nie dziala kick, slap, team player :/ po prostu klikam i mi wychodzi z menu, jest coś co moze to blokowac poza flagami ? dzieki za odpowiedz
Witam!
Podobnego tematu szukałem, lecz na próżno, bo nie znalazłem i dlatego napisałem nowy.
No więc... Gdy gram sobie w CSa i chcę zobaczyć sobie ranking, komenda: /rank nie działa mi... Podobnie jest z innymi komendami np. /top15, /me, /hp, /rankstats.
Ogółem nie działa mi żadna komenda....
Witam.
Prosze o pisanie tutaj przydatnych komend ,ktore pomagaja w grze <np.wiecej fpsów albo takie jak hud_autoswitch > po prostu lepiej się gra :cool:
Sorry za nieskładny post ale brak weny
See ya