^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
to jest dobra sciazka zeby np tam wkleic configa krorego scagnalem z internetu? jak nie to prosze podajcie dobra sciezke
mam ale jak wchodze w ...goral188.counter_strike.---jest appre pliow csteike i csteike_polish (ale w polish tylko obrazku z gry /zdjecia/filmkki:? helpgdzie znales
Witam.
Zakupiłem dwa tygodnie temu Kawasaki Ninja 250R.
Kolor: Zielony
Silnik: 4-suwowy rzędowy 2-cylindrowy
Pojemność: 249 cm3
Moc: 22,2 kW (30 KM)
Zbiornik paliwa: 17,5 l
Masa netto: 152 kg
Cena: 19,000zł
Oczywiście nie nażekam... Ja zakupilem go za 14,500zł..
Mam pytanie , powiedzcie mi czy wybrałem dobry do gier komp? :)
Opis:
Karta graficzna : CLUB 3D NVIDIA GEFORCE 6200 AGP 256MB SILENT ATX/LP
Procesor : Intel Celeron - 2,2 GHz
Ram : 1gb (2x512)
Proszę o szybką odpowiedź :)
witam
czym ma zna ktoś sposoby ja jak i gdzie najlepiej zareklamować własną stronę www czyli moją sieć serwerów. Lub jak posiadacie jakies ciekawe pożyteczne poradniki proszę o wysłanie linku na gg 13660944
Elo. Chcę się dowiedzieć, czy dobrze jest zrobiony roundsound, niedługo będę dodawał nutki na serwer i chcę mieć wszystko gotowe.
oto kod :
#include <amxmodx>
public plugin_init()
{
register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
Witam.Zadaje wam prostę lub trudne pytanie,jak się Najlepiej uczyc?,znacie jakieś dobre sposoby,aby lepiej wszystko wchodziło do głowy?.Słyszałem,że na to najlepsze są narkotyki,ale narkotyków nie używam więc proszę o realne wypowiedzenia :)
Happysad - mów mi dobrze
http://www.mystic.pl/upload/Image/happysad%20mow_mi_dobrze%20okladka.jpg
format - FLAC
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
pass: hondi
Nick: +dj
staż: 2 lata +
steam: posiadam
mikrofon: brak , ale ts mam więc mogę tylko słuchać :|
często lubię grać z awp i dobrze mi to wychodzi :)
Szukam klanu spełniającego poniższe warunki:
Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów wiaderka.
Mam problem, otóż jak nieraz gram na serwerach to jednego razu jest ładnie wszystko płynnie pięknie chodzi, a raz mam tak, że postacie się tną nie zmieniając wartości ustawień configa, czyli cl_cmdrate i cl_updaterate - wiecie może czemu tak...