Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu config-czy dobrze?:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1509
Narzędzia wątku

config-czy dobrze?

Michal7 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

C:\Program Files\CS 1.6 STEAM\steamapps\goral188\counter-strike\cstrike

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
to jest dobra sciazka zeby np tam wkleic configa krorego scagnalem z internetu? jak nie to prosze podajcie dobra sciezke

kebapf is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Dobra tylko jeśli masz steam po polsku to cstrike_polish

Michal7 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam ale jak wchodze w ...goral188.counter_strike.---jest appre pliow csteike i csteike_polish (ale w polish tylko obrazku z gry /zdjecia/filmkki:? helpgdzie znales

kebapf is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

x:\Valve\Steam\SteamApps\nazwa_konta\counter-strike\cstrike_polish i tu ładujesz configa, a potem w consoli exec nazwaconfiga.cfg

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dobrze wybrałem?
Witam. Zakupiłem dwa tygodnie temu Kawasaki Ninja 250R. Kolor: Zielony Silnik: 4-suwowy rzędowy 2-cylindrowy Pojemność: 249 cm3 Moc: 22,2 kW (30 KM) Zbiornik paliwa: 17,5 l Masa netto: 152 kg Cena: 19,000zł Oczywiście nie nażekam... Ja zakupilem go za 14,500zł..
Motory
Dobrze wybrałem?
Mam pytanie , powiedzcie mi czy wybrałem dobry do gier komp? :) Opis: Karta graficzna : CLUB 3D NVIDIA GEFORCE 6200 AGP 256MB SILENT ATX/LP Procesor : Intel Celeron - 2,2 GHz Ram : 1gb (2x512) Proszę o szybką odpowiedź :)
Ogólne dyskusje o sprzęcie
Jak dobrze reklamowac??
witam czym ma zna ktoś sposoby ja jak i gdzie najlepiej zareklamować własną stronę www czyli moją sieć serwerów. Lub jak posiadacie jakies ciekawe pożyteczne poradniki proszę o wysłanie linku na gg 13660944
Pytania z odpowiedzią
Roundsound - czy dobrze zrobione ?
Elo. Chcę się dowiedzieć, czy dobrze jest zrobiony roundsound, niedługo będę dodawał nutki na serwer i chcę mieć wszystko gotowe. oto kod : #include <amxmodx> public plugin_init() { register_plugin("RoundSound","1.0","PaintLancer")
Problemy z HLDS
Config LAN, a Config na roznych serwerach
Czym rozni sie config serera lan od zwyklego serwera (Chodzi mi o mniejszy recoil spotykany takze na serwach)
OffTopic - Counter Strike
Jak się dobrze uczyc? ? ?
Witam.Zadaje wam prostę lub trudne pytanie,jak się Najlepiej uczyc?,znacie jakieś dobre sposoby,aby lepiej wszystko wchodziło do głowy?.Słyszałem,że na to najlepsze są narkotyki,ale narkotyków nie używam więc proszę o realne wypowiedzenia :)
Pytania z odpowiedzią
[RS] Happysad - mów mi dobrze
Happysad - mów mi dobrze http://www.mystic.pl/upload/Image/happysad%20mow_mi_dobrze%20okladka.jpg format - FLAC Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. pass: hondi
Muzyka, mp3 rock i metal
+dj (dobrze ogarniam awp)
Nick: +dj wiek: 17 staż: 2 lata + steam: posiadam mikrofon: brak , ale ts mam więc mogę tylko słuchać :| często lubię grać z awp i dobrze mi to wychodzi :) Szukam klanu spełniającego poniższe warunki:
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Postacie raz dobrze, a raz źle :-(
Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów wiaderka. Mam problem, otóż jak nieraz gram na serwerach to jednego razu jest ładnie wszystko płynnie pięknie chodzi, a raz mam tak, że postacie się tną nie zmieniając wartości ustawień configa, czyli cl_cmdrate i cl_updaterate - wiecie może czemu tak...
Problemy z CS 1.6
było dobrze
Siemka, Mialem już wszystko dobrze.. ładnie sobie grałem a tu znowu zaczeło mnie wywalać z serwa po rozpoczęciu rundy do robic?
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz