Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu gracz drużyny i zmiana mapy nie działa...:

, , , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 949
Narzędzia wątku

gracz drużyny i zmiana mapy nie działa...

gaska232 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema. ogólnie mam 2 problemy. mam własny serwer na pukawka.pl jestem tam head adminem a mimo to nie mogę przerzucać (transferować) graczy do innego teamu. domyślam się, że po prostu mam wyłączoną tą opcje, lecz nie wiem gdzie ją mogę włączyć??
Drugi problem to taki, że nie wiem jak mam dodać nowe mapy (które wrzuciłem na serwer) do menu zmiany map i głosowania na mapy (amxmodmenu). w menu są tylko mapy podstawowe. Do mapcycle dodałem ale nie pomogło...
Czekam na pomoc;] pozdr

borys1 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

1. se poszukaj -.-
2. nazwe mapy dodaj do addons/amxmodx/configs/maps.ini

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zmiana teamu & mapy
Witam, Poszukuje pluginu lub jakis komend zeby podczas gry gdy minie 10 rund automatycznie zmienilo teamy i zeby zresetowalo statystyki i kase. Chodzi mi oto 10Rund #CT --> 10Rund #T I gdy juz np przezucilo nas z ct do terro lub na odwrot to podczas 7 rundy było glosowanie na next mape i po...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Za szybka zmiana mapy
No wiec zaczne od tego, ze na serwerze mam mod BF2 i chodzi o ten moment jak mapka sie konczy i pokazana jest tabela wynikow, a takze kto dostal medale. U mnie to trwa ulamek sekundy. Szybko pokazuje sie tabela i odrazu zmienia sie mapa. Jak to przedluzyc, zeby mozna bylo przeczytac kto dostal...
Problemy i konfiguracja AMXX
Zmiana Mapy
Witam szukam takiego pluginy że gdy nadejdzie czas na zmiane mapy i wyświetlą sie 5-6 map do wyboru to przy zagłosowaniu pokazują sie procenty i gdy żadna mapa nie osiągnie 50% to wybierane sa 2 mapy które mialy najwiecej procent i na nie mozna zagłosowac :>
Szukam pluginu AMX/AMXX
zmiana mapy
Mam pytanko czy da sie zmienic mape wpisujac cos do konsoli albo w jakis inny sposob? (na grze na botach)
Problemy z CS 1.6
Zmiana mapy/rtv
Witam wszystkich bardzo serdecznie po dość długiej przerwie. Wgrałem mapkę na serwer, ale nie ma jej niestety przy zmienianiu mapki przez admina, lub w opcjach rtv. Wie ktoś jak to zrobić? Dodam, że używam Source Mod'a.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
gracz drużyny i zmiana mapy nie działa...
1. w pliku users.ini w swoim adminie nie masz flagi "m" 2. sprawdź czy na pewno dodałeś do mapcycle mapy w nowych wierszach.
Problemy z CS 1.6
Zmiana mapy dam pomógł ;)
1,Witam mam oto taki problem gdy kończy sie czas mapy (20 min)i jest zmiana mapy gdy ludzie wejdą na nową mapą nie idzie kupić broni i wszyscy są w CT (mogę grac tylko na jednej mapie i muszę dać ograniczony czas) http://img240.imageshack.us/img240/9854/lolco1.jpg i tak jest po zmianie mapy...
Amx Mod X
Zmiana mapy i Shut Down
Witam bywa czasem na moim serwerze że kiedy chce zmienić mapę serwer sie restartuje i wraca s powrotem do De_dust'a . Nie mam żadnych takich dziwnych map same podstawowe plus kilka innych serwer stoi na Hostage.pl
Problemy z HLDS
Zmiana mapy...
Włączam HLDS wszystko ok nic sie nie wyłacza i fajnie ale jak wpisze w konsoli changelevel de_dust2 lub poprzez admina to tam sie z tego co pamiętam w pisuje amx_map <nazwa mapy> serwer mi sie wyłącza i muszę go odpalać jeszzce raz. Proszę o szybką pomoc!
Problemy z HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz