Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Błąd przy instalacji :/:

,

Popularne odwołania do tej strony: jak ominąć kod do gry the sims 2, jé un problem avec installer les sims 2 comment résoudre le problam, błąd crc przy instalacji gta, jé un problem avec installer les sims 2, probleme lors de l installation des sims windows 7, harry potter pc probleme insertion cd rom, wyskakuje mi bład sp 2, erreur 1335 installation steam, błąd podczas instalacji sims 3 w windows 7, zepsuty modem nsis error, gta sa install data 5.cab download, gta 2 installer error, problem przy instalowaniu gry gta 4, probleme installation gta 4 steam, błąd instalatora podczas instalacji gry, gta 4 installation data 2 problem, fichier d installation de windows 7, to solve errors while installing splinter cell conviction, gta 4 crc error, błąd systemu przy instalacji service pack dla windows 7, sims 3 erreur crc installation plusieurs fois, blad przy instalacji cs 1.6, wyskakuje błąd po instalacji the sims 3, counterstrike 1.6 steam fehlermeldung beim installieren, jak ominąć steam przy instalacji

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7951
Narzędzia wątku

Błąd przy instalacji :/

ProBot is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak włączam instalatora cs'a 1.6 non steam wyskakuje mi błąd:

POMÓŻCIE CO MAM ZROBIĆ :(

tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Plik jest zepsuty :) Musisz jeszcze raz pobrać lub pobawić się programami do naprawiania:
http://www.darmoweprogramy.org/progr...nie_plikow.php

Śmierć to nie samobójstwo życie to nie początek, tosiek to nie wybawienie naprawa kodowania polskich znaków bazy danych MySQL także nie pomijając ciekawego wartym uwagi jest także.
Polskie serwery non steam Counter-Strike: Source

ProBot is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ok dzięki ;]
możecie zmaknąć

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Błąd przy instalacji
Witam wszystkich :) mam problem . :( gdy instaluje gre dochodzi do 10% i potem wyskakuje mi cos takiego taki błąd jakby ii prosi mnie chyba o takie cos jak Cstricke/cs_office.wod zainstalowałem bylo okej . Potem znowu prosi mnie o Cstrike/models/pallet_with_bags2.mdl . Kolega mówil ze u niego...
Problemy z CS 1.6
[problem]nfs underground 2 - błąd przy instalacji
Witajcie. Mam problem z grą NFS Underground2 mianowicie pożyczyłem ją od kolegi,instaluję grę i przy 4% pojawia mi się błąd "A problem occurred when trying to transfer the file ' TRACK\STREAML4RD.BUN' from the media. Do you want to retry to copy the file,or cancel instalation" wyczytałem w...
NFS
[Problem] przy instalacji NFS underground 2
Witam Wszystkich mam problem z NFS 2 kiedy instaluje przy ostatnich 98-100% wyskakuje pokazuje mi sie to "A Problem occurred when trying to transfer the file 'D:/SDATA/sdat.viv' from the media." "Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? nie wiem co robic plizz...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
[Steam & Non Steam] Problem przy instalacji
Witam mam taki problem przy instalacji Counter Strike 1.6 Steam jak i NonSteam gram w Bibliotece mamy 7 Kompów Więc czemu by nie założyć własnego klanu a więc przejdę do rzeczy Gdy Instaluje Steam oraz Non-Steam Wyskakuje mi że muszę podac Hasło lecz ja go nie znam a u nas jest tak jeżeli mamy grę...
Problemy z CS 1.6
Problem przy instalacji AMX MOD
http://img249.imageshack.us/img249/9774/beztytuus.png Przy instalacji AMX MOD trzeba wypełnić ip,port,nazwę,hasło(to zrobiłem) potem dać connect i tu jest problem bo wyskakuje mi to co widzicie na obrazku a gdy nacisnę ok wtedy podświetla mi się port (liczba która jest tam wpisana "21")---->...
Problemy i konfiguracja AMXX
[WebSPELL] błąd przy instalacji
Witam mam problem w instalacji webSpell'a pomiędzy krokiem 5tym a 6tym juz po wypełnieniu danych do mySQL i danych do konta admina dostaje w przegladarce komunikat: "Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony." pomóżcie, wydaje mi się, że wszystko jest ok z...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
BLad przy instalacji cs
Witam, mam problem przy instalacji cs 1.6 non-steam wybieram scieżke do zainstalowywania i jak ma zacząc instalować to wyskakuje mi błąd "???????? : Default Feature ?????? ??????: Default Component ???????: ???????????: Odmowa dostępu" z góry dzieki.:grin:
Problemy z CS 1.6
Błąd przy instalacji tekstur
Otóż mam problem: ściągałem już kilka razy tekstury, z różnych stron. I przy włączeniu instalatora pojawia się błąd: Error The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Z tego co wiem, oznacza to, że pliki są z błędami, a ja mam zdobyć nową kopię programu. Ściągałem...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Problem przy instalacji Steam
Witam. Mam problem przy instalacji Steam'a. Kiedy instaluje się gra w końcowych procentach praktycznie już na samym końcu kiedy to prawdopodobnie system chce właczyć steama wyskakuje mi taki błąd: Steam.exe - Błąd aplikacji Aplikacja nie została właściwie zainicjowana...
Instalacja gry i podstawy
Problem przy instalacji
Witam Ściągałem sobie CS-a ( a nawet 2*) i pojawił mi się problem chodzi o to że daje 2 język akceptuje wszystko zaczyna się instalacja kopiuje kilka plików , kopiuje core.dll i zdycha instalacja (gaśnie) :evil: . O co łazi , kiedyś mi się zdarzyła taka sytuacja ale jakimś cudem zainstalowało...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz