Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu CZymo ge postawić serwer ?:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: como dejar mi ip fija para mi servidor de cs 1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2126
Narzędzia wątku

CZymo ge postawić serwer ?

KuniaK06 is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

mam radiówke I mam pytanie czy moge stworzyc serwer hlds i moje ip zaczyna sie na 82 bo czytałem na forach kiedyś ze jak sie ip zaczyna na 82 to nikt na tego serwa nie wbije :( czy to prawda ?

kebapf is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Da się, ale radiówka=wysoki ping:
http://www.forum.wiaderko.com/topics...com-vt2933.htm

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

To zależy czy masz zewnętrzne czy wewnętrzne IP. Jeśli masz wewnętrzne, to poproś usługodawcę o przydzielenie ci zewnętrznego IP. Jeśli się nie da, zawsze zostaje ci Hamachi. Co do samego serwera, sprawdź przede wszystkim taktowanie swojej radiówki (np. czy ma 2.4 GHz lub wyżej) i pingi przede wszystkim. Jak będą wysokie, to możesz sobie temat serwera odpuścić, bo pakiety TCP/IP będą się wolno przesyłać i gra na takim serwerze będzie praktycznie niemożliwa.

sL[!]cK.` is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Wydaje mi się, że nawet nie musisz prosić usługodawcy. Poniżej masz link do tematu jak zrobić stałe ip, żeby założyć serwer :

http://www.wiaderko.com/hlds/konfigu...erwer,397.html

seba is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Przekierowanie portów, lecz sam tego nie zrobisz - zgłoś się do admina sieci.

Graczu CS'a, coś dla Ciebie:
# Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020

# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784

# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak Postawić Serwer do CSS - Poradnik
Oto Krótki Poradnik Jak postawić serwer dedykowany w grze CounterStrike Source Powyższy poradnik prezentuje dla wersji od DigitalZone 1.Wchodzimy do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę: http://images33.fotosik.pl/371/15080c7febdd60eem.jpg
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
[Steam & Non Steam] Jak postawić swój serwer Counter Strike 1.6, Poradnik lub kupię serwer
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6. Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Problemy z CS 1.6
Serwer CS-jak go postawić?
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ? Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi zupełnie inne...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak postawić serwer ns na łączu 1 Mb/s w neo Livebox
Witam, być może było dużo tych tematów ale w żadnym z nich nie znalazłem rozwiązania. Mam neostrade 1 mb/s z liveboxem i chciałem postawić sobie serwerek dedykowany aby móc nagrywać sobie z kumplami demka. Wykonałem wszystko to co było w instrukcji o no-ip.com ale wciąż nikt nie może wbić na...
Jak mam postawić serwer :(
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Jak postawić serwer??
Siema! Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp.. Pozdrawiam :triniti:
jak postawić serwer non steam css zm
witam mam prośbę czy mogło by mi ktoś szegółowo wytlumaczyć jak stworzyć serwer a potem jak wstawić plugin zombie mod? Byłbym bardzo wdzięczny.:grin:
Gdzie postawić serweR ?
Gdzie najlepiej założyć serwer cs 1.6 non steam ? Najlepiej jakiś tani i sprawdzony, pingi nie muszą yć bardzo niskie, ale żeby serwer się co chwile nie rozwalał. Z tych tańszych hostingów znalazłem jedynie shell.4us.pl, co o nim sądzicie ? Czekam na jakieś propozycje. :shock: :shock: :shock:
Jak postawić serwer?
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/ Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej. Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...
Jak postawić serwer 24/7?
Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz