mam radiówke I mam pytanie czy moge stworzyc serwer hlds i moje ip zaczyna sie na 82 bo czytałem na forach kiedyś ze jak sie ip zaczyna na 82 to nikt na tego serwa nie wbije :( czy to prawda ?
To zależy czy masz zewnętrzne czy wewnętrzne IP. Jeśli masz wewnętrzne, to poproś usługodawcę o przydzielenie ci zewnętrznego IP. Jeśli się nie da, zawsze zostaje ci Hamachi. Co do samego serwera, sprawdź przede wszystkim taktowanie swojej radiówki (np. czy ma 2.4 GHz lub wyżej) i pingi przede wszystkim. Jak będą wysokie, to możesz sobie temat serwera odpuścić, bo pakiety TCP/IP będą się wolno przesyłać i gra na takim serwerze będzie praktycznie niemożliwa.
Oto Krótki Poradnik Jak postawić serwer dedykowany w grze CounterStrike Source
Powyższy poradnik prezentuje dla wersji od DigitalZone
1.Wchodzimy do folderu, gdzie mamy zainstalowaną grę:
http://images33.fotosik.pl/371/15080c7febdd60eem.jpg
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Witam! Jestem nowym użytkownikiem forum Wiaderko. Mam pytanie jak postawić własny serwer ?
Mam z tym problem ponieważ nie wiem co zrobić po skonfigurowaniu ustawień. Wchodzę na swój
serwer i gdy wyłączam plik Decited Server i chce włączyć jeszcze raz serwer wtedy wyskakuje mi
zupełnie inne...
Witam, być może było dużo tych tematów ale w żadnym z nich nie znalazłem rozwiązania.
Mam neostrade 1 mb/s z liveboxem i chciałem postawić sobie serwerek dedykowany aby móc nagrywać sobie z kumplami demka. Wykonałem wszystko to co było w instrukcji o no-ip.com ale wciąż nikt nie może wbić na...
Siemka, pisze nowy temat bo inne które znalazłem na tym forum oraz innych nie pomogły mi zbytnio. Otóż założyłem klan, mam stronę, team ale nie mam SERWERÓW, i tutaj moja prośba, czy mógłby ktoś dokładnie opisać jak mam "postawić" serwer Non-Steam, serwer będzie hostowany przeze mnie, bo nie chcę...
Siema!
Zamówiłem serwer w CS:S i mam takie pytanie może ktoś mi dać dokładny poradnik do zainstalowania pików tzn co wgrać żeby fajnie ich chodziło można by instalować pliginu itp..
Pozdrawiam :triniti:
Gdzie najlepiej założyć serwer cs 1.6 non steam ? Najlepiej jakiś tani i sprawdzony, pingi nie muszą yć bardzo niskie, ale żeby serwer się co chwile nie rozwalał. Z tych tańszych hostingów znalazłem jedynie shell.4us.pl, co o nim sądzicie ? Czekam na jakieś propozycje. :shock: :shock: :shock:
Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/
Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej.
Jak instaluje CS-a zawsze doinstalowuje Patcha...