Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Celownik normalnych broni i celownik AWP bez zooma:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: celownik do awp download, komenda na celownik w awp cs 1.6, jak miec celownik w awp, celowniki do cs 1.6 non steam, czy idzie dodac celownik do awp cs1.6, cs 1.6 maly celownik, celownik do awp cs 1.6 non steam download, jak zrobic celownik w awp, celownik do cs 1.6 download, jak mieć celownik w awp, cs celownik do awp non steam, wlasny celownik do cs 1.6, celowniki cs 1.6 download, command for aim in awp wihout zoom in counter-strike, co zrobić żeby mieć celownik w snajperce, celownik awp bez zoom, celowniki do cs 1.6 download, jak dodać celownik do awp, skrypty na maly odrzut broni css source, normalny zoom w cs jaki model, counter strike 1.6 celowniki download, celownik w awp cs 1.6, fajny celownik do cs, czy mozna miec celownik w awp, counter strike 1.6 non steam download normalne bronie

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 21536
Narzędzia wątku

Celownik normalnych broni i celownik AWP bez zooma

Chrupencjusz is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

OmG... Ile już było takich topiców?? Masz:
Kod:
http://www.cs16.pl//pobierz/celownik_awp,20.html

i do zamknięcia to...

Drill zapalił Gibony od:
grzes999 (07-09-2008)
Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Steam & Non Steam] Mały celownik (bardzo mały celownik)
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki: + Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Celownik przy chodzeniu i strzelaniu, szybka zmiana broni
Witam. Szukam komendy która pozwala na to żeby celownik nie ruszał się przy chodzeniu i strzelaniu, oraz na szybką zmiane broni klawiszami 1,2,3,4.
Problemy z CS 1.6
[Steam & Non Steam] Czy celownik AWP bez zooma jest czitem i moge dostać bana?
Nie jestem pewien czy to wykrywalne.
Problemy z CS 1.6
komenda maly celownik do kazdej broni ?...
Siema, to mój pierwszy post i potrzebuje pomocy widzialem na demku jak koles w usp mial taki maly celownik jak w ak gdy kucniemy wiecie jaka to komenda ?? bardzo potrzebuje pomocy za pomoc gibon leci :]
Instalacja gry i podstawy
Innt celownik do wap i celownik do karabinu
Siemano :peace: Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy. I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego? Pozdrawiam.
OffTopic - Counter Strike
Celownik do AWP
czy są do css celowniki do AWP (bez zooma ) oraz co na takie coś VAC? z góry dzięki za pomoc.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[ Poradnik ] Jak stworzyć swój własny celownik do awp lub scouta bez zooma.
Jak stworzyć swój włąsny celownik do scouta lub awp bez zooma. W tym poradniku opisze jak zrobić samemu celownik do awp lub scouta bez zooma. Potrzebne będą modele do scouta i awp z celownikiem bez zooma oraz: - Jed's Half life model viewer (jhlmv) - Jakiś program graficzny w którym...
Instalacja gry i podstawy
Celownik do awp bez zooma
Witam! mam pytanie czy isntieje celownik do awp bez zooma? taki jak ma na filmikach Luq czy Neo i nie piszcie że to tylko HLTV bo jak bylem w gorzowie na miszczostwach polski widzialem jak typki mieli takie celowniki!! za wszelka pomoc stawiam blanty!! :ganja::devil:
Problemy z CS 1.6
Celownik w awp
Elo mam pytanie czy da sie zrobić tak celownik w awp na steamie by niebyło tego czarnego pola na około celownika :)?
Dodatki do Steam'a
Celownik w awp
Witam nie wyswietla mi sie ta kropka na srodku celownika w awp znalazlem tutaj http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/15196-celownik-w-awp-z-przybli-eniem.html niby rozwiazanie ale obydwa sposoby nie dzialaja:sad: jest jeszcze jakis sposob abym przywrocil ta...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz