Popularne odwołania do tej strony: celownik do awp download, komenda na celownik w awp cs 1.6, jak miec celownik w awp, celowniki do cs 1.6 non steam, czy idzie dodac celownik do awp cs1.6, cs 1.6 maly celownik, celownik do awp cs 1.6 non steam download, jak zrobic celownik w awp, celownik do cs 1.6 download, jak mieć celownik w awp, cs celownik do awp non steam, wlasny celownik do cs 1.6, celowniki cs 1.6 download, command for aim in awp wihout zoom in counter-strike, co zrobić żeby mieć celownik w snajperce, celownik awp bez zoom, celowniki do cs 1.6 download, jak dodać celownik do awp, skrypty na maly odrzut broni css source, normalny zoom w cs jaki model, counter strike 1.6 celowniki download, celownik w awp cs 1.6, fajny celownik do cs, czy mozna miec celownik w awp, counter strike 1.6 non steam download normalne bronie
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Siema,
to mój pierwszy post i potrzebuje pomocy widzialem na demku jak koles w usp mial taki maly celownik jak w ak gdy kucniemy wiecie jaka to komenda ?? bardzo potrzebuje pomocy za pomoc gibon leci :]
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Jak stworzyć swój włąsny celownik do scouta lub awp bez zooma.
W tym poradniku opisze jak zrobić samemu celownik do awp
lub scouta bez zooma.
Potrzebne będą modele do scouta i awp z celownikiem bez zooma oraz:
- Jed's Half life model viewer (jhlmv)
- Jakiś program graficzny w którym...
Witam! mam pytanie czy isntieje celownik do awp bez zooma? taki jak ma na filmikach Luq czy Neo i nie piszcie że to tylko HLTV bo jak bylem w gorzowie na miszczostwach polski widzialem jak typki mieli takie celowniki!!
za wszelka pomoc stawiam blanty!! :ganja::devil:
Witam
nie wyswietla mi sie ta kropka na srodku celownika w awp znalazlem tutaj
http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-counter-strike-1-6/15196-celownik-w-awp-z-przybli-eniem.html
niby rozwiazanie ale obydwa sposoby nie dzialaja:sad:
jest jeszcze jakis sposob abym przywrocil ta...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u