Popularne odwołania do tej strony: brak celownika w cs, nie mam celownika w cs, co zrobic jak nie mam celownika w cs, cs nie mam celownika, czemu nie mam celownika w cs, nie mam celownika cs, niemam celownika w cs, lagujhe celownik, cs niemam celownika, nie mam cewlonika cs, nie mam celownika w cs co robic, w cs w konsoli mam procenty, co zrobić jak nie mam celownika w cs, jak naprawić brak celownika w cs, komendy na brak lagów, pomocy nie mam celownika w cs, dlaczego po uzywaniu aima w cs s nie mam celownika
Jestem graczem steam od niedawna mam problem z CS Ktory polega na tym iz
Wlazacz na serwa nie mam celownika a jak mam to na dole tam gdzie jest p[okazane ile masz naboi nic mi sie niezbiera i niebardzo tez moge kupowac :/
Prosze o Pomoc
najpierw sprawdź swój ping to raz, dwa - nie robiłeś sobie żadnych podmianek?? Trzy, reinstalacja gry może coś da... Cztery, może to coś być od sterowników, ale mało prawdopodobne...
Może sie bawiłes w configu przezroczystościa celownika (niepamiętam co i gdzie to było ale wiem że coś takiego można było zmieniać.)
Za dużo ustawiłeś i celownik jest ,ale przezroczysty ^^.
Witam mam problem z celownikiem awp, nie ma go poprostu :D
grałem jakiś czas na celowniku awp croshair 0 (i na tym chce nadal grac) lecz od jakiegos czasu jak biore zooma to nie ma celownika o.O
wie ktoś jak sobie z takim czymś poradzic ? z góry dzieki za odpowiedź a tu jest screen, który...
Tak jak w temacie. Czy jest możliwość zdalnego wyłączenie celownika wszystkim graczom na serwerze lub sprawienie, by na serwerze celownik się automatycznie wyłączał?
Witam serdecznie, szukałem juz dużo po google itp ale nic nie znalazłem. Mój problem polega na tym że jak zrobie zoom w awp to nie mam tej czerwonej kropki, tylko 4 takie kreski i znalazlem w necie że trzeba komende dać w konsole 'crosshair 1' aby to się pojawiło. No i co? zrobilem to i tak...
Witam!
Mam problem, mianowicie potężne lagi na STEAM
Gdy miałem non-steam wogóle ich nie było
Mój sprzęt wygląda tak:
System - Windows XP 5.01 2600 + SP2
Prcesor - Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz
RAM - 392
1. Czy da się zmienić kolor celownika?
Czy to jest dobra komenda?
Nieznana komenda: cl_crosshair_color
2. Gdy ktoś coś pisze to wsykakują mi same kwadraty i procenty idzie to jakoś zmienić?
Witam.
Zaczne może od tego że nie wiem czy w ogóle dobrym dziale założyłem temat.. Ale nie ma działu typu "Pytania dotyczące Counter Stike".
Tak więc moje pytanie brzmi. Czy powinno się sciągać celownik w dół podczas strzelania seriami bądź full auto? Czyli powiedzmy że strzelamy serią z AK47 np...
Kiedy odtwarzam demko zawsze nie mam celownika a jak już wejdę na serwa z powrotem to go mam. Co zrobić by jak odtwarzam demo było widać celownik?
z góry dzięki za pomoc
Co ja mma zrobic?! Np. Gram na serverze przez noN-SteaM i nie mma lagow O.o....Lecz jak wlacze Steam'a to mi zaczyna lagowac....zauwazylem ze nie tylko ja to mam i chcialem o tym napisac...bo nie wiem co robic...a nei chce garc na lagach i msyel ze mi pomzoecie...prosze o odpowiedz