Mam pytanie, jak koles ma steama i gra na haxach np. wh i wejdzie na serwer non steam bez vacka to czy moze on zostac zbanowany? Czy moze ktos na spect mu nakrecic demo i wyslac na board albo czy steam sam wykrywa haxa?
|
|
Mam pytanie, jak koles ma steama i gra na haxach np. wh i wejdzie na serwer non steam bez vacka to czy moze on zostac zbanowany? Czy moze ktos na spect mu nakrecic demo i wyslac na board albo czy steam sam wykrywa haxa?
Rozumiem, że chodzi Tobie o ban od admina, jeśli tak to oczywiście, że może. Tak samo nie ma problemu z nakręceniem demka, natomiast Steam sam nie wykryje hax'ów. Pozdro.
niee wlasnei nie oto chodzi, chodzi czy ktos na non steamowym serwerze bez vacka moze nakrecic demko wyslac na board i oni zbanuja haxa na STEAM a nie przez admina.
@Up czlowieku ja takie low no info nie jestem ze nic nie wiem 2 lata staz :) tylko tego nigdy nie wiedzialem
Może chodzi ci o np. blacklisted.pl gdzie admin może doprowadzić nawet do zbanowania konta steam. Jednak wątpię żeby ktoś się tym zainteresował jeżeli to serwer ns.
No o to mi chodzi!!!!!!!!!!!! Czy jezeli koles gra na serwerze ns i ma haxy a posiada steam to moze znalesc sie na blacklistcie i czy dostanie bana na steam...
| « Fps :/ | Ustawienie klawiszy + inne » |